Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
May 8 2009, 11:43 AM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 1,025 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Expo Flori de Mai in Timisoara, 7-10 mai 2009, la Halele Timco de pe strada Circumvalaţiunii.
Evenimentul a ajuns la editia cu nr. 3. De data aceasta organizatorii, Star Expo, au decis sa se organizeze si Hunt & Fish, dedicat vanatorilor si pescarilor. Date despre Expo Flori de Mai: peste 150 de firme si producatori de flori, plante decorative, arbusti si-au expus produsele pentru timisorenii iubitori de natura. Orar: 11 - 20. Multe firme sunt venite din Ungaria. Un video despre expozitie! Cateva poze, realizate de Cristitm, in prima zi a evenimentului: ![]() ![]()
-------------------- |
|
|
|
May 8 2009, 11:53 AM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
Vaiiiiiiiiii c frumoas flori...ceva de vis...acolo ar fi locul meu...dar din pacate este cam departe de mine...asa ca raman tot cu pozele...
aaaaaaaaa, mi-am vazut si viitorul bonsai , pe acolo.... -------------------- |
|
|
|
May 11 2009, 02:36 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 523 Inregistrat pe: 29-October 08 Membrul Nr.: 14,943 |
ce frumoase orhideeeeiii!!!
Ma bate gandul sa imi decorez geamul cu o orhidee. O Phalaenopsis roz, sau mov. -------------------- I'm hard to get Jack. All you have to do is asq
|
|
|
|
May 11 2009, 02:43 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
Eu am avut de-a lungul timpului 2 orhidee albe...dar au avut acelasi sfarsit tragic....
Daca iti vei cumpara, sa te uiti la radacini ca sa nu fie rupte sau sa aiba alte anomalii...la mine asta a fost principala cauza a ofilirii lor.... -------------------- |
|
|
|
May 12 2009, 04:00 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 523 Inregistrat pe: 29-October 08 Membrul Nr.: 14,943 |
Si eu am avut una.
A mea si-a dat obstescul sfarsit dupa caderi repetate de pe suport, si dupa ce nu a mai udat-o nimeni. Dar acuma ma simt pregatita pentru alta orhidee. Totusi am sa ma uit si la radacini floare. Numai ca de obicei prin oradea se vand in folii. Pana o scoti de acolo si te uiti.... Mai repede mergi la risc -------------------- I'm hard to get Jack. All you have to do is asq
|
|
|
|
Jun 2 2009, 11:47 AM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 748 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
mai adela, nu-ti mai cumpara flori daca nu ai grija de ele. si ingrijirea florilor e o responsabilitate, la fel ca aceea a cresterii unui copil. sau a unui barbat
-------------------- |
|
|
|
Jun 2 2009, 02:31 PM
Trimis la
|
|
-------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 03:32 PM |