Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Aug 18 2009, 11:39 AM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 1,025 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Am primit un e-mail, pe adresa redactiei, in care doamna sau domnisoara Alina Goran ne propunem sa dam mai departe un comunicat interesant, referitor la mediu:
CITAT Am plăcerea de a vă informa despre o nouă campanie a Comisiei Europene legată de schimbarea climatului. Comisia Europeană vă invită să participaţi şi să promovaţi Campania ajutând astfel la protejarea mediului. Campania se numeşte “Click a tree” (“Clic pentru un copac”) şi se adresează tinerilor Europeni cu vârste între 14 şi 29 ani care doresc să planteze un copac şi să contribuie astfel la protecţia climatului. În cadrul acestei campanii, Comisia Europeană distribuie 5.000 de copaci gratuit pentru tinerii Europeni. Participanţii trebuie să locuiască într-una din ţările următoare: Bulgaria, Cehia, Danemarca, Germania, Franţa, Ungaria, Polonia, România, Suedia şi Anglia. Pentru a participa la campanie este necesară înregistrarea pe site-ul: www.clickatree.europa.eu. Ca parte a acestei campanii, Comisia Europeană organizează şi o competiţie – participanţii trebuie să facă o poză cu copacul lor şi să o încarce pe site-ul campaniei. Toţi participanţii pot vota pentru fotografia preferată. Primele 10 persoane cu cele mai multe voturi vor câştiga o fabuloasă aventură într-o tabără de educaţie ecologică. Data limită pentru înregistrare este 15 Noiembrie 2009. Daca sunteti amatori de astfel de aventuri, sunteti invitati sa participati la aceasta campanie. Succes! -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 03:29 PM |