Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Sep 28 2010, 11:29 AM
Trimis la
|
|
|
Lalea ![]() Grup: Gradina Postari: 4 Inregistrat pe: 22-September 10 Membrul Nr.: 23,480 |
Cum se fac cartofii aurii buni buni buni!
Avem nevoie de:
Preparare: 1. Fierbeti cartofii intr-o oala mare, in apa cu sare, pentru 12 minute pana se fragezesc. 2. Scurgeti-i si lasati-i sa se raceasca. 3. Incalziti 2 linguri de unt si ulei intr-o tigaie mare, la foc potrivit. Adaugati cartofii si prajiti-i pana devin aurii, intorcandu-i din cand in cand, timp de 18 minute. Dupa 9 minute, mai adaugati o lingura de unt. 4. Se serveste cald, cu ketchup sau sos Tabasco. Sfaturi: Pana la pasul 2 puteti prepara cartofii cu o zi inainte. Acoperiti cartofii scursi si raciti si puneti-i deoparte pana aveti nevoie de ei.Puteti adauga ceapa, ardei gras sau ciuperci calite. Cum se prepara chiftelele de cartofi Ingrediente:
Preparare: 1. Curatati cartofi si dati-i pe razatoare. Ar trebui sa obtineti cam 3 cani. 2. Clatiti cartofii rasi si apoi stergeti-i cu un prosop de hartie sau stoarceti-i cu un storcator de salata. 3. Amestecati cartofii cu ceapa, sarea si piperul. 4. Topiti untul intr-o tigaie mare, la foc mediu. 5. Cu ajutorul unei spatule, asezati amestecul in tigaie, reduceti focul si prajiti amestecul pana devine crocant pe o parte. 6. Inpartiti amestecul in 4 bucati, apoi intoarceti-le si lasati pe foc inca 8-10 minute, pana cand capata o culoare aurie si cartofii sunt facuti. Acestea sunt retetele mele preferate cu cartofi. Sper sa va placa |
|
|
|
Oct 4 2010, 04:52 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
,,suna,, bine...EU NU MA OMOR CU GATITUL...MAMA ARE OBICEIUL SA FACA ASEMENEA chiftelute...
e adevarat ca poti sA SURZESTI DACA MANANCI MULTI CARTOFI? -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 02:58 PM |