Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Jan 27 2010, 04:00 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 1,025 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Retete culinare de post.
Papanasi de post Prajitura Negresa Prajitura negresa de post In perioada postului, voi faceti prajituri de post sau va abtineti total? -------------------- |
|
|
|
Jan 27 2010, 09:14 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
asa de repede ne bagi in post?
eu nu gatesc...gateste alcineva si in locul meu.... -------------------- |
|
|
|
Jan 28 2010, 11:51 AM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 1,025 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Floare, mare noroc ai! Desi, sa stii ca e foarte relaxant sa gatesti, mai ales cand ai ajutor de bucatar
In 15 februarie intram in post, din cate mi-au spus colegele. -------------------- |
|
|
|
Feb 16 2010, 01:58 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 748 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
de ieri a inceput postul pastelui:
CITAT Creştinii ortodocşi şi cei greco-catolici au intrat de luni în Postul Paştelui sau Postul Mare. În calendarul ortodox şi greco-catolic, Postul Mare începe în 15 februarie şi se va încheia în 3 aprilie. În calendarul romano-catolic, Postul Paştelui începe în 17 februarie. Învierea Domnului va fi sărbătorită de ortodocşi, greco-catolici şi romano-catolici în 4 aprilie. Intrarea în această perioadă a fost precedată de Lăsatul Secului de brânză. Postul Paştelui va impune respectarea unor cutume şi restricţii de ordin culinar şi nu numai. De luni, credincioşii trebuie să se abţină de la consumarea produselor din carne, ouă şi lactate, dar mai ales să se purifice sufleteşte pentru a aştepta cu inima curată Învierea Domnului Isus Cristos. În această perioadă sunt interzise cununiile religioase. „Postul Paştelui este cel mai lung şi mai aspru post de peste an. Dacă în Poostul Crăciunului este dezlegare la peşte în fiecare sâmbătă şi duminică, în postul Paştelui avem dezlegare la peşte doar de Bunavestire şi în Duminica Floriilor”, a explicat părintele Cristian Rus, purtătorul de cuvânt al Episcopiei Ortodoxe din Oradea. Credincioşii sunt sfătuiţi ca în această perioadă să se spovedească şi să facă fapte bune, să ajute aproapele şi să încerce să evite păcatele. -------------------- |
|
|
|
Feb 18 2010, 02:19 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
Asa este...iar fiecare dintre noi face cum ii porunceste ratiunea....
-------------------- |
|
|
|
Feb 23 2010, 11:15 AM
Trimis la
|
|
Noi retete de post:
shepherd's pie vegetariana
Shepherd__s_Pie_vegetariana.jpg ( 49.07k )
Numarul de Transferari: 0placinta cu mere
placinta_cu_mere.jpg ( 88.2k )
Numarul de Transferari: 0strudel cu dovleac
Strudel_cu_dovleac.jpg ( 83.48k )
Numarul de Transferari: 0sarmale de post
sarmale_de_post.jpg ( 93.76k )
Numarul de Transferari: 0mancare de post
Mancare_de_post.jpg ( 71.66k )
Numarul de Transferari: 0clatite de post
clatite_de_post.jpg ( 84.99k )
Numarul de Transferari: 0-------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 02:58 PM |