Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Jun 10 2009, 10:57 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
Ce paste preferate aveti?
Mie/noua imi/ne plac ff mult spaghetele in diverse combinatii ...apoi mie imi place supa de pui cu taietei de casa facuti de bunica...etc... Si pentru nunta, pe care am facu-to in urma cu cativa ani...am dat comanda la cateva kg de taietei de casa... -------------------- |
|
|
|
Jun 12 2009, 12:47 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 368 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: Cluj Membrul Nr.: 16,815 |
ok. supa de taitei o ador. o ador nu alta. cu multe multe stelute. imi place mai mult cu tinte nu cu taitei.
dupa spaghetti de orice forma macaroane cu varza macaroane cu branza macaroane cu cartofi macaroane cu carne nu prea... macaroane cu sunca branza la cuptor .. In fine, ca sa fac o poveste lunga scurta, ador pastelleeee. Cred ca sunt in sinea mea italianca |
|
|
|
Jun 12 2009, 02:33 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
Inseamna ca la acest capitol ne potrivim...
Tu gatesti? Sau ai pe cineva care gateste ( mama...etc.)? -------------------- |
|
|
|
Jun 24 2009, 09:39 AM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 368 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: Cluj Membrul Nr.: 16,815 |
Vorba vine.
Eu gatesc (si imi chiar ies) urmatoarele retete cu paste: macaroane cu branza si spaghettii cu sos de carne. A da. Si din lista cu preferinte am uitat galustele. |
|
|
|
Jun 24 2009, 03:11 PM
Trimis la
|
|
Tu esti o bucatareasa iscusita, nu gluma...
La galustele cu gris din supa te referi sau la cele cu sos? Eu doar pe cele cu gris le accept...cele cu sos, nu-mi plac... -------------------- |
|
|
|
Jun 26 2009, 04:38 PM
Trimis la
|
|
eu le mananc si pe cele cu gris si pe cele cu sos.
totusi cele cu sos, si cu pui proaspat, sunt delicioase. o delicatese nu alta. |
|
|
|
Jun 26 2009, 07:46 PM
Trimis la
|
|
cu parere de rau dar mie nu-mi place paprikasul de pui...la asta te-ai referi nu?
-------------------- |
|
|
|
Jun 26 2009, 07:48 PM
Trimis la
|
|
Din cele de gris facem mai des deoarece ne plac mai mult in supa si e prefera si puiuca mea...
-------------------- |
|
|
|
Sep 6 2011, 01:31 PM
Trimis la
|
|
|
Lalea ![]() Grup: Gradina Postari: 4 Inregistrat pe: 6-September 11 Membrul Nr.: 24,998 |
Pastele mele preferate sunt cu legume. Eu gatesc legumele in vin si ulei de masline, cu sos de tomate si cu busuioc proaspat, dar adaug si herbes de provence si fac sosul picant.
Dar stiu ca se face si o dieta cu paste. Mai sunt si spaghetele marocane sau spaghete spaniole. Toate sunt atat de bune, imi plac foarte mult pastele |
|
|
|
Sep 8 2011, 12:30 PM
Trimis la
|
|
|
Lalea ![]() Grup: Gradina Postari: 6 Inregistrat pe: 3-September 11 Membrul Nr.: 24,995 |
Salivez aici... si acum ca ma gandesc la pastele mele favorite salivez si mai rau
Pe primul loc sunt penne gratinate, apoi carbonara, paste cu carne si sos picant.. Cand vreau ceva de rontait imi fac paste cu branza si dulceata -------------------- |
|
|
|
May 21 2012, 01:49 PM
Trimis la
|
|
|
Lalea ![]() Grup: Gradina Postari: 7 Inregistrat pe: 16-September 11 Membrul Nr.: 25,002 |
ieri am manacat spaghete milaneze. O, Doamne ce bune au fost, inca mai am in frigider, mai fac putin sos si torn peste:P:D. Sper ca nu v-am facut pofta:P
-------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 02:58 PM |