Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Oct 14 2009, 01:10 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 1,025 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
E sezonul gutuilor. Daca vrei sa te delectezi la iarna cu dulceata de gutui, iti propun o reteta:
4 gutui 1 kg de zahar 2 pahare apa 1 pastaie de vanilie zeama de la o lamaie Gutuile curatate, le-am taiat " chibrituri" Se pun la fiert zaharul, zeama de lamaie, vanilia si 2 pahare apa , adunand spuma ce se formeaza. Cand siropul este aproape legat , se pun gutuile si se fieb pane ce s-a legat siropul. Se lasa sa se raceasca si se pune in borcane. -------------------- |
|
|
|
Oct 16 2009, 07:39 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
Ce intersant...
Pe la noi nu se face asa ceva...iar eu nu am mancat niciodata...dar is curioasa de gustul dulcetii... -------------------- |
|
|
|
Oct 16 2009, 11:10 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 1,025 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Am mancat o singura data si am fost fermecata! Trebuie sa incerci, Floare Alba, o sa-ti placa.
-------------------- |
|
|
|
Oct 17 2009, 02:07 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
Din comert...nu prea am obiceiul sa cumpar asa ceva iar de facut in casa...chiar nu am nici o cunostinta care face dulceata de gutui...asa ca...voi astepta ocazia de a gusta de undeva...
-------------------- |
|
|
|
Oct 28 2009, 05:05 PM
Trimis la
|
|
E buna si cea din comert. Am auzit, de la o cunostinta, ca e indicata si pentru persoanele cu diabet. Gutuile, fara zahar, sunt acrisoare si sunt delicioase in gem dar cum ziceam, fara zahar.
-------------------- |
|
|
|
Nov 1 2009, 12:18 AM
Trimis la
|
|
Zilele trecute am primit de la bunica un borcanel cu compot de gutui...( a primit de la o vecina cateva asemenea fructe)...inca nu i-a venit randul sa-l gust...dar cred ca va fi gustos....
-------------------- |
|
|
|
Nov 9 2009, 05:42 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 368 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: Cluj Membrul Nr.: 16,815 |
Hmm, mama facea numai peltea. Nu ma intrebati ce e . E un fel de gem de gutui cu nush ce. Dar era atat de buna incat am confundat-o cu mierea. Mi-am si pus in ceai
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 02:56 PM |