IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Cum sa prepari inghetata intr-o punga in 5 minute
max
mesaj Sep 23 2010, 01:21 PM
Trimis la #1

Narcisa
**

Grup: Moderator Infogradina
Postari: 20
Inregistrat pe: 13-February 09
Membrul Nr.: 16,737

Aceasta reteta functioneaza de minune pentru poftele nocturne cand sunteti fara inghetata. Este rapid si usor de preparat.

Ingrediente:

• pungi stratificate de marimi diferite cu fermoar
  • 1/2 ceasca de lapte
  • 1 lingura mare de zahar
  • 1/2 lingurita esenta de vanilie
  • 6 lingurite de sare
  • 2 cesti cu cuburi de gheata (1 tavita de cuburi)

Cum se face?

1. Adunati ingredientele necesare. Daca doriti sa mariti cantitatea, veti avea de folosit pungi mai mari

2. Introduceti punga intr-un amestec de gheata

3. Amestecati esenta de vanilie, zahar, si lapte. Turnati intr-o punga de dimensiuni mai mici si inchideti ermetic. Puneti cuburi de gheata si sare intr-o punga de dimensiuni mai mari, apoi introduceti punga cu amestecul de lapte in punga cu amestecul de gheata si inchideti ermetic.

4. Asigurati-va ca pungile sunt sigilate complet, ridicati punga cu ambele maini si scuturati cam 5 - 10 minute. Veti simti inghetata devenind mai consistenta.

5. Delicios ! Cand inghetata este de consistenta dorita, scoateti punga din amestecul de gheata. Stergeti exteriorul pungii cu o carpa sau un prosop de bucatarie pentru a indeparta sarea. Daca nu faceti acest lucru, veti avea o inghetata sarata Deschideti inghetata, turnati-o intr-un vas, si savurati !

Suna interesant!

Go to the top of the page

+Quote Post
floare_alba
mesaj Sep 23 2010, 01:53 PM
Trimis la #2

Crin

Postari: 657
Inregistrat pe: 5-May 09
Membrul Nr.: 19,579

Suna bine, e ieftina si la indemana oricui... rolleyes.gif

eu, din pacate, toata vara am avut probleme cu gatul si nu m am bucurat ca si-n alti ani de gustul fin al inghetatei ( nu orice inghetata imi place ....dai un ban dar stai in fata - vorba aceea tongue.gif )

--------------------

De milioane de ani florile fabrica spini si de milioane de ani, totusi, oile mananca florile. Oare nu-i ceva serios sa cauti sa intelegi de ce florile se ostenesc sa mai fabrice spini care nu ajuta la nimic ?

+Quote Post
max
mesaj Sep 24 2010, 08:51 AM
Trimis la #3

Narcisa
**

Postari: 20
Inregistrat pe: 13-February 09
Membrul Nr.: 16,737

CITAT(floare_alba @ Sep 23 2010, 02:53 PM) *
Suna bine, e ieftina si la indemana oricui... rolleyes.gif

eu, din pacate, toata vara am avut probleme cu gatul si nu m am bucurat ca si-n alti ani de gustul fin al inghetatei ( nu orice inghetata imi place ....dai un ban dar stai in fata - vorba aceea tongue.gif )

Eu in primavara mi-am scos amigdalele, asa ca in vara asta am mancat si am baut cat rece am vrut. Inca am si exagerat. smile.gif

+Quote Post
floare_alba
mesaj Sep 24 2010, 12:41 PM
Trimis la #4

Crin

Postari: 657
Inregistrat pe: 5-May 09
Membrul Nr.: 19,579

mda...insa ma gandesc ca si acestea au rostul si locul lor - din sfera ORL - in corpul nostru....

eu prefer totul cu limita... wink.gif

--------------------

De milioane de ani florile fabrica spini si de milioane de ani, totusi, oile mananca florile. Oare nu-i ceva serios sa cauti sa intelegi de ce florile se ostenesc sa mai fabrice spini care nu ajuta la nimic ?

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 23rd May 2012 - 02:54 PM

Informatii Plante

Florarii

Poze Flori

Discutii despre plante si gradina