Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Sep 23 2010, 01:21 PM
Trimis la
|
|
|
Narcisa ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 20 Inregistrat pe: 13-February 09 Membrul Nr.: 16,737 |
Aceasta reteta functioneaza de minune pentru poftele nocturne cand sunteti fara inghetata. Este rapid si usor de preparat.
Ingrediente:
Cum se face? 1. Adunati ingredientele necesare. Daca doriti sa mariti cantitatea, veti avea de folosit pungi mai mari 2. Introduceti punga intr-un amestec de gheata 3. Amestecati esenta de vanilie, zahar, si lapte. Turnati intr-o punga de dimensiuni mai mici si inchideti ermetic. Puneti cuburi de gheata si sare intr-o punga de dimensiuni mai mari, apoi introduceti punga cu amestecul de lapte in punga cu amestecul de gheata si inchideti ermetic. 4. Asigurati-va ca pungile sunt sigilate complet, ridicati punga cu ambele maini si scuturati cam 5 - 10 minute. Veti simti inghetata devenind mai consistenta. 5. Delicios ! Cand inghetata este de consistenta dorita, scoateti punga din amestecul de gheata. Stergeti exteriorul pungii cu o carpa sau un prosop de bucatarie pentru a indeparta sarea. Daca nu faceti acest lucru, veti avea o inghetata sarata Deschideti inghetata, turnati-o intr-un vas, si savurati ! Suna interesant! |
|
|
|
Sep 23 2010, 01:53 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
Suna bine, e ieftina si la indemana oricui...
eu, din pacate, toata vara am avut probleme cu gatul si nu m am bucurat ca si-n alti ani de gustul fin al inghetatei ( nu orice inghetata imi place ....dai un ban dar stai in fata - vorba aceea -------------------- |
|
|
|
Sep 24 2010, 08:51 AM
Trimis la
|
|
|
Narcisa ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 20 Inregistrat pe: 13-February 09 Membrul Nr.: 16,737 |
Suna bine, e ieftina si la indemana oricui... eu, din pacate, toata vara am avut probleme cu gatul si nu m am bucurat ca si-n alti ani de gustul fin al inghetatei ( nu orice inghetata imi place ....dai un ban dar stai in fata - vorba aceea Eu in primavara mi-am scos amigdalele, asa ca in vara asta am mancat si am baut cat rece am vrut. Inca am si exagerat. |
|
|
|
Sep 24 2010, 12:41 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
mda...insa ma gandesc ca si acestea au rostul si locul lor - din sfera ORL - in corpul nostru....
eu prefer totul cu limita... -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 02:54 PM |