IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Coktail, alcoolice, nealcoolice, cu fructe, fara
maxine
mesaj Aug 18 2009, 04:28 PM
Trimis la #1

Crin

Grup: Gradina
Postari: 368
Inregistrat pe: 19-February 09
De la: Cluj
Membrul Nr.: 16,815

Hei fetele,

Planuiesc un party monstruos cu fetele si m-am gandit ca ar fi fain sa nu bem cola si fanta, ci sa pregatim noi ceva coktailuri. ceva idei?
Go to the top of the page

+Quote Post
valentina
mesaj Aug 18 2009, 05:07 PM
Trimis la #2

miau-miau

Grup: Moderator Animalutul.ro
Postari: 748
De la: somewhere over the rainbow!
Membrul Nr.: 16,814

Suc de ananas, suc de mere verzi, un pic de gin sau vodka si cateva frunzulite de menta. Nu stiu cum se numeste dar e un coctail excelent.

Sau, suc de mere verzi, suc de portocale rosii, lichior de ananas si cateva cuburi de gheata. Se amesteca bine in shake si, voila! coctail! iarasi nu stiu cum se numeste dar e buuuunnn!!!

--------------------

+Quote Post
floare_alba
mesaj Aug 19 2009, 05:10 PM
Trimis la #3

Crin

Grup: Moderator Infogradina
Postari: 657
Inregistrat pe: 5-May 09
Membrul Nr.: 19,579

Cu ocazia acestui party monstruos...iti iei adio de la burlacie sau?

Eu nu am consumat in viata mea Coktail-uri...asa ca astept sa ne comunici cum a fost pertrecerea... wink.gif

--------------------

De milioane de ani florile fabrica spini si de milioane de ani, totusi, oile mananca florile. Oare nu-i ceva serios sa cauti sa intelegi de ce florile se ostenesc sa mai fabrice spini care nu ajuta la nimic ?

+Quote Post
maxine
mesaj Aug 19 2009, 05:15 PM
Trimis la #4

Crin

Nu nu. E un simplu party smile.gif) de bun venit toamna. Am gasit ceva pe net. O sa postez ceva retete. si o sa pun si poze de la party-ul monstruos smile.gif)

+Quote Post
floare_alba
mesaj Aug 19 2009, 05:21 PM
Trimis la #5

Crin

Grup: Moderator Infogradina
Postari: 657
Inregistrat pe: 5-May 09
Membrul Nr.: 19,579

Aha...pai initial am crezut ca te mariti...dar daca zici ca e in intampinarea toamnei...ok... wink.gif
Asteptam pozele si retetele "energizantelor" preparate de voi... tongue.gif

--------------------

De milioane de ani florile fabrica spini si de milioane de ani, totusi, oile mananca florile. Oare nu-i ceva serios sa cauti sa intelegi de ce florile se ostenesc sa mai fabrice spini care nu ajuta la nimic ?

+Quote Post
maxine
mesaj Sep 3 2009, 01:58 PM
Trimis la #6

Crin

Am uitat sa postez ce am gasit. Daca ma uit mai bine, Banana Smoothie asta merge si la micul dejun smile.gif

Banana Smoothie (suna bine)

Ingrediente: 3/4 lingurite cu vanilie, 2 banane feliate, 1/2 cana miere, 1/2 cana gheata, 1 1/2 cana iaurt de vanilie.
Cum se prepara?
1. Se toarna toate ingredientele intr-un blender in urmatoarea ordine: miere, vanilie, banane, iaurt si gheta/
2. Amesteca-ti pana cand devine o pasta omogena.
3. Turna-ti intr-un pahar rece.

+Quote Post
liliana
mesaj Sep 3 2009, 03:56 PM
Trimis la #7

Admin

Grup: Root Admin
Postari: 1,025
Inregistrat pe: 29-October 08
De la: Oradea
Membrul Nr.: 15,223

Eu am baut un cocktail foarte bun, cu suc de mere verzi, sirop de piersici, lichior de menta si gheata. Le-a amestecat bine in shake iar rezultatul a fost delicios.

Desi are lichior de menta nu am simtit alcoolul, bautura era dulce si rece de la gheata. Iar dupa ce le-a amestecat in shake, a mai pus cativa stropi de sirop de piersici pentru culoare. asa de fain se imbina culorile. poate gasesc o poza cu ce am baut.

In schimb acum un an, cand faceam practica la un ziar local, am fost intr-un club sa fac un material despre concursul de frumusete. Necunoscand nimic in meniu, am comandat singura bautura de care mai auzisem si eu prin filme: Cuba Libre. Are rom, Cola si lamaie verde - lime. Si gheata.
A fost prea tare pentru mine asa ca am tot asteptat sa se topeasca gheata, sa se mai dilueze romul biggrin.gif deh, copil ce sunt si eu biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
maxine
mesaj Sep 10 2009, 10:18 AM
Trimis la #8

Crin

Suna bine Lilisor. Chiar ieri am baut si eu o cafea cu menta. Avea culoarea verzuie smile.gif) Dar a fost tare bun, gustul racoritor de menta, cu gustul de cafea.
Dar revenind la topic. Iate ce am mai gasit. (party-ul meu oricum s-a mai amanat)

1. Cocktail de Campari cu portocale rosii
Ingrediente: in primul si primul rand gheata. apoi 180 ml de Campari, 750 ml suc santal - portocale rosii, dar poate fi de care ai- 750 ml apa minerala, 1 portocala feliata pentru decor.
Cum sa faci: Umple 6 pahare inalte fara picior cu gheata. Toarna deasupra Campari, urmat de sucul de portocale rosii. Adauga apa minerala si serveste-l ornat cu felii de portocale.

2. Punci cu cimbru
Ingrediente: 3-4 felii ghimbir, 5 lingurite de zahar tos, suc de la o lamaie, 250 ml gin, 6 bucatele de cimbru proaspat, 650 ml de limonada.
Cum sa faci: Taie cele 3-4 felii de ghimbir subtire, amesteca-le bine bine impreuna cu zaharul tos, iar apoi rastoarna-le intr-o carafa. Apoi adauga sucul de la o lamaie si 250 ml de gin, apoi 6 bucatele de cimbru proaspat, rupt in bucati mari. La sfarsit, adauga 650 ml de limonada si amesteca bine. Adauga chiar inainte de a se servi o mana de cuburi de gheata.

3. White russian
Ingrediente: gheata, 180 ml votca, 180 ml lichior de cafea, 100 ml de smantana dulce
Cum sa faci: Umple 6 pahare fara picior cu gheata. Toarna cate 2 linguri de votca so doua linguri de lichior de ciocolata. Adauga cate o lingura de smantana in fiecare pahar. Serviti imediat.

4. Ciocolata calda Deluxe cu bezele gumate
Ingrediente: 600 ml de lapte, 142 de smantana groasa dulce, 100 g bucati de ciocolata.
Cum sa faci: Amesteca intr-o tigaie laptele cu smantana si ciocolata. Adu totutul usor in punctul de fierbere, amestecand pana la omogenizare. Se serveste in cani alaturi de bezele si ciocolata rasa.

Enjoy

+Quote Post
MadalinaIonescu
mesaj Sep 6 2011, 01:14 PM
Trimis la #9

Lalea
*

Postari: 4
Inregistrat pe: 6-September 11
Membrul Nr.: 24,998

CITAT(maxine @ Aug 18 2009, 02:28 PM) *
Hei fetele,

Planuiesc un party monstruos cu fetele si m-am gandit ca ar fi fain sa nu bem cola si fanta, ci sa pregatim noi ceva coktailuri. ceva idei?

Sa te distrezi de minune si pe viitor cand mai organizezi petreceri... AM eu un link pentru tine cu cocktail-uri. laugh.gif

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 23rd May 2012 - 02:54 PM

Informatii Plante

Florarii

Poze Flori

Discutii despre plante si gradina