IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Ciocolata de casa, pt iubitorii de dulciuri :)
floare_alba
mesaj Nov 24 2009, 07:24 PM
Trimis la #1

Crin

Grup: Moderator Infogradina
Postari: 657
Inregistrat pe: 5-May 09
Membrul Nr.: 19,579

Azi - fiind si marti - am avut pofta de ceva dulce si cum am avut in casa ingredientele...am facut o delicioasa ciocolata de casa... rolleyes.gif rolleyes.gif

Va place ciocolata de casa?

--------------------

De milioane de ani florile fabrica spini si de milioane de ani, totusi, oile mananca florile. Oare nu-i ceva serios sa cauti sa intelegi de ce florile se ostenesc sa mai fabrice spini care nu ajuta la nimic ?
Go to the top of the page

+Quote Post
floare_alba
mesaj Nov 24 2009, 07:52 PM
Trimis la #2

Crin

Cam asa arata... http://pintzi.sunphoto.ro/Diverse/ADSIEFVXOWCQRTBPOQP sau http://pintzi.sunphoto.ro/Diverse/AZLTNJUMYTDZPDXRZBN . tongue.gif

--------------------

De milioane de ani florile fabrica spini si de milioane de ani, totusi, oile mananca florile. Oare nu-i ceva serios sa cauti sa intelegi de ce florile se ostenesc sa mai fabrice spini care nu ajuta la nimic ?

+Quote Post
liliana
mesaj Nov 25 2009, 04:37 PM
Trimis la #3

Admin

Grup: Root Admin
Postari: 1,025
Inregistrat pe: 29-October 08
De la: Oradea
Membrul Nr.: 15,223

In copilarie era cea mai buna ciocolata pe care o mancam! Doar ca era scump laptele praf.
Daca ma gandesc mai bine, am lapte praf acasa, poate ar trebui sa incerc sa fac niste ciocolata de casa! biggrin.gif

Bine ca mi-ai adus aminte, Floare _Alba!

--------------------

+Quote Post
floare_alba
mesaj Nov 25 2009, 05:14 PM
Trimis la #4

Crin

Se face un-doi si daca ai alune, stafide, nuci prajite, nuca de cocos etc. ...iese si mai buna...
Eu am facut-o doar asa, simpla....

Apropo....la DR.O....r gasesti cioco de casa, in cutie, plus ca are si tavita...in acest caz nu mai trebuie sa pui tu nimik doar sa prepari ingredientele din cutie. rolleyes.gif
Si pe aceea am incercat-o... tongue.gif

--------------------

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 23rd May 2012 - 02:54 PM

Informatii Plante

Florarii

Poze Flori

Discutii despre plante si gradina