Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Mar 4 2010, 04:07 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 1,025 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Piersicul
Deşi relativ recentă, cultura piersicului a luat amploare mare în ţara noastră, datorită calităţii deosebite a fructelor, compoziţiei chimice foarte complexe şi producţiilor mari care se pot obţine fără eforturi deosebite. Piersicul este o specie puţin adaptată la condiţiile climatice, suferă iarna de pe urma gerului, dar poate asigura producţii constante şi mari vreme de 10-15 ani. Este foarte precoce, intră pe rod din anul 2-3 de la plantare, are o fertilitate mare, diferenţiază foarte bine.
-------------------- |
|
|
|
Feb 24 2012, 05:18 PM
Trimis la
|
|
|
Lalea ![]() Grup: Gradina Postari: 2 Inregistrat pe: 24-February 12 Membrul Nr.: 25,106 |
Buna, am si eu o curiozitate : Se poate creste un cais intr-un apartament ?
-------------------- |
|
|
|
May 4 2012, 01:57 PM
Trimis la
|
|
|
Lalea ![]() Grup: Gradina Postari: 8 Inregistrat pe: 28-December 11 Membrul Nr.: 25,060 |
Hmm.. eu nu cred, cel putin nu am auzit pe nimeni care sa fi incercat sa reuseasca.
-------------------- |
|
|
|
May 21 2012, 01:45 PM
Trimis la
|
|
|
Lalea ![]() Grup: Gradina Postari: 7 Inregistrat pe: 16-September 11 Membrul Nr.: 25,002 |
Buna, am si eu o curiozitate : Se poate creste un cais intr-un apartament ? da se poate, matusa mea a crescut unul in casa...nu era apartament dar na, tot incapere e, nu era la aer...si a dat piersici chiar bune... -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 02:47 PM |