IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> SCHIMB DE SEMINTE
moldy
mesaj Jan 30 2011, 10:42 PM
Trimis la #1

Lalea
*

Grup: Gradina
Postari: 1
Inregistrat pe: 30-January 11
De la: Techirghiol
Membrul Nr.: 24,104

OFER,LA SCHIMB,SEMINTE DIN ACEST TIP DE TARTACUTA.AS DORI LA SCHIMB SEMINTE DE:FASOLE URCATOARE PENTRU PASTAI ,SEMINTE TELINA DE RADACINA,SEMINTE FASOLE ORNAMENTALA,ETC.ACESTE SEMINTE DE TARTACUTA,PRIMA DATA LE-AM ADUS DIN ITALIA(ACOLO FIIND F-TE SCUMPE,2,65 EURO PLICULETUL IN CARE ERAU 6 BOABE).TREBUIE SEMANATE CATE 2/CUIB LA BOLTA DE VIE,LANGA COPACI ,ORIUNDE SE POT INTINDE,DEOARECE CURPENII SE INTIND PANA SI LA 10 M LUNGIME,DAR TOAMNA CAND FRUNZELE SE OFILESC SI RAMAN TARTACUTELE,SE VAD EXTRAORDINAR DE FRUMOS CUM ATARNA.DACA DORITI ACEST SCHIMB,LASATI-MI MSG LA ADRESA DE E-MAIL moldy_lili@yahoo.com
Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata

Imagini Atasate
Imagine Atasata Imagine Atasata Imagine Atasata

Go to the top of the page

+Quote Post
floare_alba
mesaj Feb 22 2011, 10:36 AM
Trimis la #2

Crin

Grup: Moderator Infogradina
Postari: 657
Inregistrat pe: 5-May 09
Membrul Nr.: 19,579

Bun venit alaturi de noi...

Eu am primit de la o cunostinta 4 asemenea tartacute pt decor....insa nu stiu de ce, au mucezit si le-am aruncat....

Sper sa gasesti ceea ce cauti.... biggrin.gif

--------------------

De milioane de ani florile fabrica spini si de milioane de ani, totusi, oile mananca florile. Oare nu-i ceva serios sa cauti sa intelegi de ce florile se ostenesc sa mai fabrice spini care nu ajuta la nimic ?

+Quote Post
roscaraluca
mesaj Sep 16 2011, 12:33 PM
Trimis la #3

Lalea
*

Grup: Gradina
Postari: 6
Inregistrat pe: 3-September 11
Membrul Nr.: 24,995

Eu am vazut asa ceva la bunica mea in gradina. Erau foarte dragalase! Iar cand se uscau le decupa o gaura si le folosea sa scoata apa din butoi sau din galeata. Deci sunt si utile smile.gif

--------------------

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 23rd May 2012 - 02:42 PM

Informatii Plante

Florarii

Poze Flori

Discutii despre plante si gradina