IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> E "catalpa" sau nu?, A crescut spontan in curtea mea!
mediatecar
mesaj Oct 20 2009, 10:28 AM
Trimis la #1

Lalea
*

Grup: Gradina
Postari: 1
Inregistrat pe: 20-October 09
Membrul Nr.: 22,644

Aceasta planta (vezi atasamente) care s-a dovedit de la aparitie ca acrescut in 4 luni cat un copac (!) a aparut la mine in curte.
Gradina botanica din Cluj zice ca-i "catalpa", puteti confirma?
Si daca da, ce cauta ea sa apara spontan la mine in curtea cu pietris? Am casa de 2 ani si a aparut anul acesta in primavara!

Una din poze e cu planta cand era mica, restul cu ea mare, are peste 6 m inaltime la ora actuala.

Vreau sa stiu daca va rezista iernii din Arad si daca are nevoie de ingrijiri speciale, etc.

Ms anticipat!
Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata
Imagine Atasata
Imagine Atasata
Imagine Atasata

Imagine Atasata
Imagine Atasata
Imagine Atasata
Imagine Atasata

Imagine Atasata

Go to the top of the page

+Quote Post
floare_alba
mesaj Oct 30 2009, 07:43 PM
Trimis la #2

Crin

Grup: Moderator Infogradina
Postari: 657
Inregistrat pe: 5-May 09
Membrul Nr.: 19,579

Sincer..eu nu am mai vazut asa ceva...nu-mi aduc aminte...insa pare o "urcatoare" ciudata...
Parca e din povestea cu vrejul de fasole... tongue.gif

--------------------

De milioane de ani florile fabrica spini si de milioane de ani, totusi, oile mananca florile. Oare nu-i ceva serios sa cauti sa intelegi de ce florile se ostenesc sa mai fabrice spini care nu ajuta la nimic ?

+Quote Post
valentina
mesaj Oct 31 2009, 01:06 PM
Trimis la #3

miau-miau

Grup: Moderator Animalutul.ro
Postari: 748
Inregistrat pe: 19-February 09
De la: somewhere over the rainbow!
Membrul Nr.: 16,814

Oaaa, mare eeee!!!!

Cred si eu ca e catalpa desi copacii de pe strada unde locuiesc ai mei nu sunt chiar atat de mari. totusi o fi din cauza ca sunt mereu taiati. Dar am mai vazut frunze atat de mari la catalpa, in copilarie. Ne bateam cu frunzele mari sau le faceam zmeu laugh.gif

ce i-ai facut de a crescut atat de repede si atat de mare? e neobisnuit sa creasca atat de repede, din cate am citit pe internet. In anglia am auzit ca sunt protejati, mai ales ca lemnul lor e bun pentru fabricarea chitarelor.

oricum, bucura-te ca ai un astfel de copac la tine in curte biggrin.gif cei de la gradina botanica din cluj nu ti-au spus cum trebuie ingrijit, mai ales ca vine sezonul rece?

--------------------

+Quote Post
maxine
mesaj Nov 9 2009, 05:40 PM
Trimis la #4

Crin

Grup: Gradina
Postari: 368
Inregistrat pe: 19-February 09
De la: Cluj
Membrul Nr.: 16,815

Pfoai ce animal ai acolo in curte. smile.gif)
Pai daca cei de la Gradina Botanica zic ca e catalpa.... O sa mai cer si eu pareri.
Da ce o sa faci cu planta aia ma intreb?

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

3 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (3 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 8th February 2012 - 12:25 AM

Informatii Plante

Florarii

Poze Flori

Discutii despre plante si gradina