Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Jun 30 2009, 11:05 AM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 523 Inregistrat pe: 29-October 08 Membrul Nr.: 14,943 |
Iata cateva cazuri in care se aplica extern uleiul de ricin:
1. Se maseaza pieptul femeilor pentru sporirea abundentei de lapte. 2. Cand ochii se rosesc sau sunt iritati, o picatura de ulei de ricin slabeste iritatia si aduce usurare. 3. Uleiul de ricin aplicat pe gene inainte de culcare de trei ori pe saptamana, duce la indesirea lor si le face sa creasca mai lungi. Acelasi lucru se poate aplica si pentru sprancene. 4. In cazuri de bronsita se aplica pe piept un amestec de doua linguri de ulei de ricin si o lingurita de ulei de terebentina. Se incalzeste uleiul de ricin si i se adauga apoi uleiul de terebentina. Cu aceste amestec se maseaza putin pieptul si apoi se acopera cu o patura. 5. Poate fi aplicat pe picioare de doua ori pe saptamana sau mai des daca picioarele au fost suprasolicitate. Tratamentul consta in ungerea si frecarea picioarelor cu ulei de ricin seara la culcare, dupa care se pun sosete de bumbac. In dimineata urmatoarea pielea este catifelata si senzatia de oboseala si durere dispare. 6. Poate fi folosit pentru inmuierea bataturilor si a calusurilor. Eu nu am folosit niciodata ulei de ricin, dar am de gand sa il folosesc pentru gene. Voi ati folosit? E chiar asa de bun pe cum se spune? -------------------- I'm hard to get Jack. All you have to do is asq
|
|
|
|
Jun 30 2009, 01:55 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
Iata cateva cazuri in care se aplica extern uleiul de ricin: 3. Uleiul de ricin aplicat pe gene inainte de culcare de trei ori pe saptamana, duce la indesirea lor si le face sa creasca mai lungi. Acelasi lucru se poate aplica si pentru sprancene. De asa ceva am auzit...este valabil si-n cazul parului care cade si e slab... De celelalte puncte, nu am auzit... -------------------- |
|
|
|
Jul 1 2009, 12:48 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator InfoMariaj.ro Postari: 413 Inregistrat pe: 26-March 09 De la: Cluj, Oradea, Brasov, Timisoara Membrul Nr.: 17,327 |
Da, este... l-am incercat pentru multe chestii si gene, si tratament pentru par, si sprancene, si masaj...
are efect foarte bun, eu am fost foarte multumita de el. mai ales la tratamentul pentru par. de 2 ori pe saptamana, imi masam scalpul cu ulei de ricin simplu, fara alte chestii pe langa: galbenus de ou, lapte, etc. doar ulei de ricin. Tineam asa 1/2 ora, dupa care il spalam bine, ca sa nu ramana gras. si dupa 2 saptamani, deci 4 sedinte de genul asta, mi s-a intarit destul de bine, plus ca nu mai cadea -------------------- Nebunia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa te astepti sa obtii alt rezultat. (Albert Einstein)
|
|
|
|
Jul 2 2009, 11:22 AM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 368 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: Cluj Membrul Nr.: 16,815 |
si eu am incercat tratamentul pentru par, dar pur si simplu nu mi-l puteam da din par. spalam si spalam si parca tot uns era. groaznic.
tu iana , te spalai cu sampon normal? |
|
|
|
Jul 2 2009, 11:45 AM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 748 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
si eu am incercat uleiul de ricin, e tare bun. cel putin mi-a facut minuni cu parul moale si rar. imi pica parul in draci. dupa un tratament de 2 luni cu ulei de ricin, parul meu arata mult mai bine
dar trebuie spalat bine de tot cu sampon si nu folosi balsam. eu cel putin nu folosesc balsam pentru ca uleiul de ricin oricum imi aseaza parul... -------------------- |
|
|
|
Jul 15 2009, 03:03 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator InfoMariaj.ro Postari: 413 Inregistrat pe: 26-March 09 De la: Cluj, Oradea, Brasov, Timisoara Membrul Nr.: 17,327 |
Da, cu sampon normal, dar cateva ture buna, pana l-am limpezit cum trebuie...
Dar efecte s-au vazut -------------------- Nebunia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa te astepti sa obtii alt rezultat. (Albert Einstein)
|
|
|
|
Jul 16 2009, 08:07 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 748 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
nu cred ca e vorba de autosugestie. chiar are efecte bune uleiul de ricin. si daca il masati pe calcaie e bun, le inmoaie foarte bine si se vindeca toate crapaturile. e bun mai ales vara, pentru femeile care umblu mult in sandale.
-------------------- |
|
|
|
Sep 16 2011, 02:15 PM
Trimis la
|
|
|
Lalea ![]() Grup: Gradina Postari: 7 Inregistrat pe: 16-September 11 Membrul Nr.: 25,002 |
mult bine face aceasta planta:)
-------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 02:37 PM |