Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
May 6 2009, 12:01 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 748 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
Ma gandeam sa discutam despre diverse trucuri si remedii pentru casa pe care le folositi voi, utilizand plantele.
Eu de exemplu, daca prajit ceva, pun niste scortisoara pe plita de la aragaz. se mai elimina mirosul de ars. nu folosesc sprayuri pentru ca nu-mi plac. in baie ce mai folosesc un odorizant dar in camera, nu-mi place. au mirosuri plasticate, nu stiu exact cum sa va spun. Voi cum scapati de mirosurile urate din casa? -------------------- |
|
|
|
May 6 2009, 12:33 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
Nu stiam de faza cu scortisoara....eu folosesc sarea de bucatarie...
Ce mi-a venit acum in minte este cu privire la hainele de iarna ( acum ca tot le-am scos pe cele de vara )...ca sa nu le atace moliile se pun frunze de nuc... Altele nu -mi vin in minte acum... -------------------- |
|
|
|
May 6 2009, 03:33 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 523 Inregistrat pe: 29-October 08 Membrul Nr.: 14,943 |
eu nu o stiam pe asta cu frunzele de nuc. evident nici maicamea. intr-o iarna , moliile au atacat blana lui taicameu. de at , folosim sistematic braduleti din aia contra moliilor.
noi la aragaz folosim axion -------------------- I'm hard to get Jack. All you have to do is asq
|
|
|
|
May 6 2009, 04:14 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 748 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
sa stii ca am incercat si eu intr-o vara frunzele de nuc la haine. dar tot la bilutele de naftalina am ramas. am dulapuri vechi, e cam greu sa scoti mirosul din haine dupa ce au stat in ele.
apropo, sa stii ca sarea nu e buna pentru metale. ruginesc. iti spun din experienta! -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 02:36 PM |