Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Mar 30 2009, 11:40 AM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 748 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
inceputul e mai greu. te obisnuiesti, mai ales cu aerul curat
-------------------- |
|
|
|
Mar 31 2009, 04:42 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 368 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: Cluj Membrul Nr.: 16,815 |
am fostttttttttttt. ne-a dus la chin.
vai de capu meu. nici azi nu mi-am revenit din durerile de muschi, groaznic. groaznic, |
|
|
|
Apr 1 2009, 11:08 AM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 1,025 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
S-ar zice ca sunteti nascute si crescute in puf. N-aveti bunici la tara, sa mergeti cu bunica de manuta in gradina, sa va puna sa pliviti morcovii si ceapa? Eu asta uram cel mai mult la sat, cand ma puneau sa plivesc. As fi facut orice altceva, numai sa plivesc nu!
-------------------- |
|
|
|
Apr 7 2009, 04:31 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 368 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: Cluj Membrul Nr.: 16,815 |
Oficial sunt moarta. Asta a fost si motivul pentru care nu am postat in weekend.
Acuma ne-a dus la vie. aici a fost mai ok. Plus ca la sfarsit ne-am facut ceva gratare ai dalea. hm... sper ca chinul va inceta. |
|
|
|
Apr 9 2009, 04:26 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 523 Inregistrat pe: 29-October 08 Membrul Nr.: 14,943 |
saraca.
am citit undeva ca coada soricelului e buna pentru durerile menstruale. nu am folosit niciodata. a folosit cineva? e chiar asa? -------------------- I'm hard to get Jack. All you have to do is asq
|
|
|
|
Apr 23 2009, 09:48 AM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator InfoMariaj.ro Postari: 413 Inregistrat pe: 26-March 09 De la: Cluj, Oradea, Brasov, Timisoara Membrul Nr.: 17,327 |
O prietena a folosit ceai de coada soricelului, dar zicea ca nu simtit nu stiu ce efect.
Am vazut ca e indicat in tot felul de chestii: Se poate folosi la urmatoarele afectiuni: abcese, acnee, afectiuni cardiace, afectiunea maduvei spinarii, afectiuni stomacale, afectiuni vasculare, afte, alergie, alopecie, anorexie, arsuri, astm, ateroscleroza, balonari abdominale, bolile aparatului urinar, bronsite, cancer genital, chisturi ovariene (este bine sa se adauge si frunze de nuc), cistite, colici gastrice, colici hepatice, constipatie, contuzii, degeraturi, dischinezie biliara, dismenoree, dureri menstruale, dureri renale, dureri de stomac, eczeme zemuinde, enterocolite, enurezis, gastrite, fibroame uterine, fisuri mamelonare, gastrita, gingivita, hemoragie, hemoroizi, hipermenoree, hipertensiune arteriala, infectiile aparatului urinar, inflamatiile aparatului urinar, leucoree, lipsa menstrelor, menopauza, menstruatie neregulata, meteorism, metroanexita, oboseala, osteoporoza, panaritiu, paraziti intestinali, pecingine, pete pe piele, plagi zemuinde sau infectate chiar purulente, rinite, rino-sinuzite alergice, scabie, stimularea ficatului, stomatita, supuratii externe, tenuri uscate, tulburari circulatorii, tuse, ulcer varicos, ulceratii diverse, ulcer duodenal, vaginite, varice, viermi intestinali, vitiligo (planta proaspata se stoarce pe petele albe si apoi se sta la soare), voma. Remarcam ca în cazul afectiunilor aparatului ginecologic este una dintre cele mai eficiente plante. Intra în compozitia ceaiurilor: gastric, contra colicilor, hepatic si laxativ antihemoroidal. Desi, multe din cuvintele astea nu stiu ce inseamna, banuiesc ca e foarte sanatos. Eu am crescut la tara si retin ca nu ne lipsea niciodata din casa ceaiul, indiferent de planta din care era. Intotdeauna aveam la micul dejun cana cu ceai (tei, menta, cimbrisor, etc.) si cana cu lapte. By the way, ceaiul de menta e preferatul meu -------------------- Nebunia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa te astepti sa obtii alt rezultat. (Albert Einstein)
|
|
|
|
Apr 24 2009, 10:01 AM
Trimis la
|
|
buna-mea era mai degraba bagata pe lapte. baga in noi cu litri. (de capra, oi, vaca... ce prindea)
|
|
|
|
May 6 2009, 07:36 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
Dar de ceva masti cu oua nu stiti? Pe langa sampon si balsam ar trebui din cand in cand sa ne rasfatam podoaba capilara cu o masca, dar nu orice masca, ci una naturala, facuta in casa si hranitoare. Aceste masti sunt usor de realizat, iar rezultatele sunt uimitoare. I. Oua pentru volum Daca parul tau este lipsit de volum, turtit si lipit de cap, poti sa-i oferi volum cu ajutorul unei masti pe baza de oua. Pentru prepararea ei ai nevoie de: un ou si 200 de grame de iaurt natural. Mod de preparare: amesteca cele doua ingrediente si aplica masca pe par. Realizeaza un masaj al scalpului si las-o sa actioneze cateva minute. Curata temeinic parul. II. Ulei de masline pentru hidratare Uleiul de masline face minuni cand vine vorba de piele sau par deshidratat. Pentru prepararea ei ai nevoie de: ulei de masline. Mod de preparare: Incalzeste uleiul de masline, maseaza usor parul cu el, iar la sfarsit infasoara parul cu un prosop. Lasa masca sa actioneze 10-20 de minute. La sfarsit spala bine parul cu sampon si balsam. III. Lamaie pentru stralucire Sucul de lamaie este extrem de bun pentru parul gras si cel lipsit de stralucire. Mai mult, este indicat mai ales in cazul parului blond, conferindu-i stralucire si reflexii aurii. Pentru prepararea ei ai nevoie de: o lamaie si apa. Mod de preparare: Stoarce sucul de la o lamaie si dilueaza-l cu multa apa. Spala parul cu solutia obtinuta. Clateste. IV. Menta pentru curatare Menta are puternice proprietati de curatare, actionand ca un antiseptic. Este indicata mai ales in cazul in care parul tau este gras sau normal. Pentru prepararea ei ai nevoie de: frunze de menta si apa. Mod de preparare: fierbe o cana de frunze de menta intr-un litru de apa timp de 20-25 de minute. Strecoara amestecul si aplica solutia obtinuta pe par dupa samponare. Clateste bine parul. V. Masca Ayurvedica Daca iti doresti in acelasi timp un par stralucitor si hidratat, avem o masca ayurvedica pentru aceste doua probleme. Pentru prepararea ei ai nevoie de: ulei de masline si suc de lamaie proaspat Mod de preparare: Amesteca o parte ulei de masline si o parte suc de lamaie (parti egale). Aplica masca pe par realizand un masaj al scalpului si las-o sa actioneze 30-40 de minute. Spala parul cu samponul tau obisnuit si clateste bine. -------------------- |
|
|
|
May 7 2009, 11:01 AM
Trimis la
|
|
dar ceva tratament pentru celulita nu ai pe acolo floare alba?
|
|
|
|
May 7 2009, 12:05 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
dar ceva tratament pentru celulita nu ai pe acolo floare alba? nuuuuuuuu inca... doar miscare si cateva exercitii de gimnastica.... -------------------- |
|
|
|
May 7 2009, 12:38 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 748 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
CITAT By the way, ceaiul de menta e preferatul meu Si mie imi place ceaiul de menta. Uneori il combin cu un pic de tei si soc. e foarte bun. dar sa nu exagerati cu teiul si socul, fac ceaiul sa fie mucios. doua-trei frunze acolo -------------------- |
|
|
|
May 7 2009, 12:42 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 523 Inregistrat pe: 29-October 08 Membrul Nr.: 14,943 |
si mie imi place ceaiul din frunze, flori uscate. din pacate nu am niciodata, asa ca beau din asta de plic.
Hoppaa.. maxine.. celulita? Nush ce parere o sa aibe frumuselul din poze. -------------------- I'm hard to get Jack. All you have to do is asq
|
|
|
|
May 18 2009, 04:27 PM
Trimis la
|
|
ahahaha .. pana o sa ajunga el sa-mi vada celulita multa apa o sa mai treaca pe rau
|
|
|
|
Aug 18 2009, 11:44 AM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 1,025 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Pentru celulita va recomand masajele zilnice cu ulei de bebelus, dusurile alternative cu apa calda si apa rece si multa, multa miscare. Daca nu puteti in fiecare zi sa alergati, macar in weekend faceti-va timp de plimbari mai lungi.
Sau optati pentru bicicleta atunci cand mergeti la serviciu. Eu am ceva manusa abraziva pe care o mai folosesc din cand in cand. Din fericire, nu prea am probleme cu celulita, fiind tanara si slabuta. Dar e buna pentru circulatie, mai ales ca stau multe ore la birou. -------------------- |
|
|
|
Oct 4 2011, 04:01 PM
Trimis la
|
|
|
Lalea ![]() Grup: Gradina Postari: 4 Inregistrat pe: 4-October 11 Membrul Nr.: 25,014 |
oamenii batrani stiu multe...au dus traditii mai departe...ar trebuii sa-i ascultam
-------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 02:18 AM |