IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Tuia, Cum se ingrijesc?
Irina
mesaj Apr 13 2009, 11:27 AM
Trimis la #1

Crin

Grup: Root Admin
Postari: 249
Inregistrat pe: 27-October 08
De la: Oradea
Membrul Nr.: 4

Ingrijire Tuia

Am si eu o intrebeare, mi-am pus Tuia recent, habar n-am cum se ingrijesc, la mine sunt pusi pe umbra, e bine sau e rau?

Se uda? cand cum? Le trebuie ceva ingrijire speciala?
Please help...

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
maxine
mesaj Apr 24 2009, 09:16 AM
Trimis la #2

Crin

Grup: Gradina
Postari: 368
Inregistrat pe: 19-February 09
De la: Cluj
Membrul Nr.: 16,815

hellou Irina. Bine ai venit. Pun informatii gasite pe net. Sper sa-ti fie de folos. Daca mai gasesc ceva postez.

Sunt arbori vesnic verzi si pot ajunge pana la 10-60 m inaltime, avand o coaja rosiatic maronie.Arborele are un ritm de creştere de 50 de centimetri pe an
Frunzele coniferului sunt asezate in scare si orientate catre varful tulpinii. Este rezistent la temperaturi inalte dar sensibil la temperaturi foarte scazute cand are nevoie de protectie.

Tuia este un conifer cu frunzele aşezate în scară, orientate către vîrful tulpinii, mereu verzi. Este rezistent la temperaturi înalte şi totuşi uşor sensibil la temperaturi foarte scăzute, cînd are nevoie de protecţie. Coroana poate fi controlata prin tunderi repetate. Daca este plantat afara are nevoie de o ingrijire deosebita (udare de 2-3 ori pe saptamana).

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 23rd May 2012 - 02:34 PM

Informatii Plante

Florarii

Poze Flori

Discutii despre plante si gradina