Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Aug 6 2009, 07:00 PM
Trimis la
|
|
![]() Lalea ![]() Grup: Gradina Postari: 7 Inregistrat pe: 2-August 09 De la: Cipru, Limassol Membrul Nr.: 20,585 |
Buna seara.Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva. Am primit de curand o planta despre care nu stiu nimic.Cum se cheama, cum se ingrijeste.E o planta mica, cu niste bobite de-a lungul crengutelor, fara frunze si flori.Ma puteti ajuta cu vreo informatie?
Fisiere Atasate
-------------------- [font="Comic Sans MS"][/font][color="#4169E1"][/color]
Gabitza |
|
|
|
Aug 6 2009, 09:16 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
Pare a fi o suculenta...bobitele seamana cu cele de la Sedum...dar nu stiu exact...nu am mai vazut o asa planta...
Cauta pe Google la specii de Sedum si poate ai noroc sa gasesti raspunuri la intrebari... -------------------- |
|
|
|
Aug 7 2009, 08:08 AM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
Pare a fi Sedum rubrotinctum. Nu a beneficiat de soare si s-a etiolat mult, adica s-a alungit, iar distanta dintre frunze este foarte mare. Poate chiar si le pierde.
Se poate prinde usor din frunze infipte in pamant sau chiar cele cazute accidental sa se prinda. Daca ar avea soare mult varfurile frunzelor vor capata culoare rosiatica. Poti sa-i rupi lastari de sub o frunza si sa incerci sa o regenerezi, dar ii va trebui soare mult. -------------------- |
|
|
|
Aug 7 2009, 10:32 PM
Trimis la
|
|
![]() Lalea ![]() Grup: Gradina Postari: 7 Inregistrat pe: 2-August 09 De la: Cipru, Limassol Membrul Nr.: 20,585 |
Pare a fi Sedum rubrotinctum. Nu a beneficiat de soare si s-a etiolat mult, adica s-a alungit, iar distanta dintre frunze este foarte mare. Poate chiar si le pierde. Se poate prinde usor din frunze infipte in pamant sau chiar cele cazute accidental sa se prinda. Daca ar avea soare mult varfurile frunzelor vor capata culoare rosiatica. Poti sa-i rupi lastari de sub o frunza si sa incerci sa o regenerezi, dar ii va trebui soare mult. Multumesc din suflet pt ajutor...Am cautat pe net si intradevar este Sedum rubrotinctum.Sper sa reussesc sa o ingrijesc de acum..Imi parea foarte rau ca incepusera sa-i cada bobitele.. :occasion5: -------------------- [font="Comic Sans MS"][/font][color="#4169E1"][/color]
Gabitza |
|
|
|
Aug 10 2009, 09:54 AM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 368 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: Cluj Membrul Nr.: 16,815 |
Mult succes gabitza cu restaurarea plantei. Ar fi fain sa pui si o poza cu ea dupa ce e sanatoasa.
|
|
|
|
Aug 16 2009, 09:58 AM
Trimis la
|
|
Mult succes gabitza cu restaurarea plantei. Ar fi fain sa pui si o poza cu ea dupa ce e sanatoasa. Multumesc pt incurajari..dar se pare ca nu prea m-am priceput..Am scos-o afara, am udat-o putin..si in 2 zile i-au cazut toate frunzele -------------------- [font="Comic Sans MS"][/font][color="#4169E1"][/color]
Gabitza |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 02:32 PM |