IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> MAI MULTA NATURA IN CASA NOASTRA!
constructii24
mesaj Aug 23 2011, 12:10 PM
Trimis la #1

Lalea
*

Grup: Gradina
Postari: 7
Inregistrat pe: 23-August 11
De la: Targu Mures
Membrul Nr.: 24,986

Natura este viata, deci haideti s-o protejam si s-o readucem in gradiniile si casele noastre! Dupa o zi istovitoare la birou, oamenii se relaxeaza de obicei acasa in gradina, curtea, terasa sau balconul lor. In oricare din acest loc este foarte important sa avem plantati niste arbusti, plante sau flori care odata cu mireasma si umbra lor binefacatoare aduc si un pic de natura in casele noastre. In orasul tot mai poluat o mica terasa sau balcon cu plante si verdeata este o oaza de relaxare ! Anumite plante cataratoare care inverzesc fatadele casei necesita o anumita structura rezistenta in timp. O asemenea structura se poate realiza din cabluri de otel inoxidabil recomandat de arhitectii germani. Aceste cabluri sant foarte fine si se pot monta foarte usor. Prin flexibilitatea lor se realizeaza un lujer nemaipomenit pentru orice planta cataratoare!
Go to the top of the page

+Quote Post
roscaraluca
mesaj Sep 8 2011, 12:21 PM
Trimis la #2

Lalea
*

Postari: 6
Inregistrat pe: 3-September 11
Membrul Nr.: 24,995

Eu cu toate ca stau la bloc, mi-a transformat balconul intr-o gradina. Mi-am pus si capsuni biggrin.gif Ma gandeam ca in toamna asta sa pun niste butasi de zmerura. Va trebui sa-mi confectionez un fel de jardiniera imensa din lemn, cat toata lungimea balconului si inalta ca sa aiba loc radacinile sa se dezvolte.

--------------------

+Quote Post
constructii24
mesaj Sep 9 2011, 10:01 AM
Trimis la #3

Lalea
*

Smeura ar fii bine sa o plantati in distanta de cca 40 cm sau sa folositi pentru un aspect mai placut un butoi din lemn(atat de mare cat va permite balconul dvs.) Sau va recomand niste ghivece din materiale reciclabile foarte frumoase si multe alte accesorii pentru gradina!

http://www.constructii24.ro/2011/arhitecti...otel-inoxidabil

+Quote Post
roscaraluca
mesaj Sep 16 2011, 12:31 PM
Trimis la #4

Lalea
*

Postari: 6
Inregistrat pe: 3-September 11
Membrul Nr.: 24,995

CITAT(constructii24 @ Sep 9 2011, 08:01 AM) *
Smeura ar fii bine sa o plantati in distanta de cca 40 cm sau sa folositi pentru un aspect mai placut un butoi din lemn(atat de mare cat va permite balconul dvs.) Sau va recomand niste ghivece din materiale reciclabile foarte frumoase si multe alte accesorii pentru gradina!

http://www.constructii24.ro/2011/arhitecti...otel-inoxidabil

Multumesc frumos de raspuns! De unde procura acele ghivece?

--------------------

+Quote Post
constructii24
mesaj Sep 22 2011, 09:56 AM
Trimis la #5

Lalea
*

CITAT(roscaraluca @ Sep 16 2011, 10:31 AM) *
Multumesc frumos de raspuns! De unde procura acele ghivece?

Aceste ghivece sunt importate direct din Germania, pe langa multe alte materiale de amenajari interioare si obiecte de design!...eu sper ca a-ti vizitat site-ul recomandat de mine!? rolleyes.gif

+Quote Post
constructii24
mesaj Nov 23 2011, 11:22 AM
Trimis la #6

Lalea
*

Cu o fatada ecologica oferim un mediu propice pentru diverse pasari si insecte, ele la randul lor oferindu-ne o multime de beneficii. Pe langa aceste beneficii si plantele cataratoare izoleaza fonic, protejeaza cladirea impotriva vantului si a ploii, asadar nu numai ca sunt frumoase ci sunt si folositoare.

+Quote Post
constructii24
mesaj Feb 3 2012, 11:10 AM
Trimis la #7

Lalea
*

Natura o putem aduce si prin alte mijloace in casele noastre. Flori proaspete si ramuri, pietre, scoici, lemn, nuci sau pene, care pot fi gasite intimplator atunci cand ne plimbam prin natura, iar toate acestea ofera locuintei noastre un aspect natural unic si personal. Sigur gasiti cu usurinta un loc corespunzator pentru ele, in pahare, vaze sau cosulete. Plantele de interior mai mici arata mai natural da sunt asezate in cosuri impletite sau ladite din lemn. Senzualitate si pofta de viata intra in casa dvs. cu accesorii frumoase si naturale.

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

3 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (3 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 23rd May 2012 - 02:30 PM

Informatii Plante

Florarii

Poze Flori

Discutii despre plante si gradina