Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Sep 22 2009, 11:31 AM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
Am primit un puisor cu vreo 4 frunze...este prima experienta a mea cu o asemenea planta... http://pintzi.sunphoto.ro/FERIGA_de_camera...ESJVKMOFPJTYMBA
Nu mi se pare a fi o planta pretentioasa...voi ce ziceti? Aveti/ati avut o asemenea planta? -------------------- |
|
|
|
Sep 23 2009, 03:27 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 368 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: Cluj Membrul Nr.: 16,815 |
mai eu nu prea stiu multe despre ferigi, desi imi plac tare tare mult
|
|
|
|
Sep 26 2009, 07:04 AM
Trimis la
|
|
|
Narcisa ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 43 Inregistrat pe: 18-August 09 De la: bucuresti Membrul Nr.: 20,824 |
Am primit un puisor cu vreo 4 frunze...este prima experienta a mea cu o asemenea planta... http://pintzi.sunphoto.ro/FERIGA_de_camera...ESJVKMOFPJTYMBA Nu mi se pare a fi o planta pretentioasa...voi ce ziceti? Aveti/ati avut o asemenea planta? am si eu o asemenea planta nu e pretentioasa dar trebuie sa ii menti mereu pamantul umed
Fisiere Atasate
-------------------- www.adda2000.sunphoto.ro
|
|
|
|
Sep 26 2009, 07:18 AM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
wow cw bine arata...cand va fi si a mea asa de mare?
Cam asa arata si planta mama a puisorului meu... -------------------- |
|
|
|
Sep 28 2009, 01:30 PM
Trimis la
|
|
|
Narcisa ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 43 Inregistrat pe: 18-August 09 De la: bucuresti Membrul Nr.: 20,824 |
wow cw bine arata...cand va fi si a mea asa de mare? Cam asa arata si planta mama a puisorului meu... daca vrei sa iti trimit pui din planta mea sa imi lasi mesaj pe sunphoto la adda200 sunt mai multe specii de feriga ,dar daca vrei de care am eu iti trimit cu cea mai mare placere planta are o crestere rapida si mereu trebuie sa o raresc -------------------- www.adda2000.sunphoto.ro
|
|
|
|
Sep 28 2009, 03:11 PM
Trimis la
|
|
daca vrei sa iti trimit pui din planta mea sa imi lasi mesaj pe sunphoto la adda200 sunt mai multe specii de feriga ,dar daca vrei de care am eu iti trimit cu cea mai mare placere planta are o crestere rapida si mereu trebuie sa o raresc Ti-am raspuns... Sper sa primesc intelegere din partea ta.... -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 02:31 PM |