Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Apr 7 2009, 11:40 AM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 523 Inregistrat pe: 29-October 08 Membrul Nr.: 14,943 |
Bonsai se aseaza in functie de specie intr-un loc luminos, insorit sau in penumbra. Bonsai au nevoie neconditionat de un loc expus, pe un soclu sau pe un suport, astfel incat sa poate atrage privirile vizitatorilor.
Se pot folosi platouri de piatra, din lemn masiv sau din beton. Nu trebuie sa depaseasca 40 cm. Ideal ar fi ca inaltimea totala la Bonsai-ului sa nu depaseasca 1 m si 1.40. Bonsaii nu trebuie tinuti mai mult de cateva zile sau o saptamana in locuinta. Iarna bonsaii au nevoie de odihna fiindca ei sunt copaci normali care traiesc in ritm vara iarna, si sunt rezistenti si robusti. Planta poate sa nu fie udata timp de 3-4 zile. Bonsai au nevoie de substante nutritive. Foioasele sunt hranite din aprilie pana in august, coniferele pan ala sfarsitul lui septembrie. Acestea sunt putinele data pe care am reusit sa le strang despre bonsai. Daca mai stiti si voi. -------------------- I'm hard to get Jack. All you have to do is asq
|
|
|
|
Apr 7 2009, 02:51 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 1,025 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Am auzit ca sunt tare scumpi. Eu am avut un ghiveci cu bambus. Imi placea ca mereu era verde, chiar daca uitam sa-l ud o saptamana.
-------------------- |
|
|
|
Apr 7 2009, 03:49 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 748 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
se spune ca un ghiveci cu bambus nu moare niciodata, ca sunt plante care traiesc o vesnicie. de aceea indragostiti isi daruiesc astfel de flori, simbolizeaza dragostea lor. cand floarea moare, si dragostea moare.
n-am prea avut de-a face cu bonsaiul, ma tenteaza sa-mi cumpar. -------------------- |
|
|
|
Apr 7 2009, 04:28 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 368 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: Cluj Membrul Nr.: 16,815 |
I-am cumparat un bonsai unei tipe de ziua ei. Dar mi-a zis ca s-a uscat. Desi i-a dat inclusiv nume: Il chema Bonsi.
Sunt pretentiosi. N-are rost sa dai bani pe el daca nu il stii intretine. Cred ca pretul ajunge undeva la 70 Ron. |
|
|
|
Apr 8 2009, 04:34 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 523 Inregistrat pe: 29-October 08 Membrul Nr.: 14,943 |
se spune ca un ghiveci cu bambus nu moare niciodata, ca sunt plante care traiesc o vesnicie. de aceea indragostiti isi daruiesc astfel de flori, simbolizeaza dragostea lor. cand floarea moare, si dragostea moare. n-am prea avut de-a face cu bonsaiul, ma tenteaza sa-mi cumpar. Asa deci daca primesti una si o lasi sa moara , ii clar. -------------------- I'm hard to get Jack. All you have to do is asq
|
|
|
|
Apr 8 2009, 04:36 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 748 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
-------------------- |
|
|
|
Apr 24 2009, 09:05 AM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 368 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: Cluj Membrul Nr.: 16,815 |
Vb si ea . Dar nu cred ca ar lasa-o sa moara. Mai ales dupa ce dai o gramada de bani pe el.
|
|
|
|
May 6 2009, 03:08 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
Eu in 2 ani am avut 2 bonsai...si as minti daca as zice ca nu le-am oferit toate conditiile dar si-au scuturat, pe rand, frunzulitele si dusi au fost...
Se pare ca nu am reusit sa le gasesc punctul slab... -------------------- |
|
|
|
May 6 2009, 03:30 PM
Trimis la
|
|
Ii faceai baie, floare alba? -------------------- I'm hard to get Jack. All you have to do is asq
|
|
|
|
May 6 2009, 07:17 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
Ii faceai baie, floare alba? Baie? nuuuu In ce sens baie? Eu stiam ca iubeste apa ( dar nu in exces ) si locul cu semiumbra.... Nu stiu ce nu le-a placut....Sau ce daunatori i-a atacat... -------------------- |
|
|
|
May 7 2009, 11:07 AM
Trimis la
|
|
Baie? nuuuu In ce sens baie? Eu stiam ca iubeste apa ( dar nu in exces ) si locul cu semiumbra.... Nu stiu ce nu le-a placut....Sau ce daunatori i-a atacat... Iei bonsaiul si il scufunzi intr-o galeata cu apa. Si il lasi acolo cateva minute bune. asta faceam saptamanal la sera. -------------------- I'm hard to get Jack. All you have to do is asq
|
|
|
|
May 7 2009, 12:03 PM
Trimis la
|
|
aaaaa nu i-am scufundat...dar aveam grija sa aiba apa in farfurioara....
Cred ca a fost o placere sa lucrezi la sera...sau nu? Eu inca nu am fost intr-o sera...tare mi-ar placea sa vad cum se nasc plantele...(florile)... -------------------- |
|
|
|
May 7 2009, 12:40 PM
Trimis la
|
|
In schimb ciupeleam la trandafiri de petale putrezite. Aruncam flori. Chestii din astea sadice. A fost interesant. Acum am o amintire placuta despre perioada aceea. Atunci eram rupta de obosita. -------------------- I'm hard to get Jack. All you have to do is asq
|
|
|
|
May 7 2009, 04:01 PM
Trimis la
|
|
Asa este cel mai bine...sa vezi partea frumoasa a lucrurilor ca sa ramai cu amintiri placute...
In orice domeniu sunt activitati atat la birou cat si mult mai jos... -------------------- |
|
|
|
May 7 2009, 05:05 PM
Trimis la
|
|
cred ca asa e in viata.
poate e mai frumos sa incepi de jos , si apoi, sa avansezi. tu? ai inceput direct la birou? -------------------- I'm hard to get Jack. All you have to do is asq
|
|
|
|
May 7 2009, 06:36 PM
Trimis la
|
|
Off topic: Da...si am aproape 5 ani vechime in acest si singurul domeniu...
-------------------- |
|
|
|
May 11 2009, 02:42 PM
Trimis la
|
|
Lasa. Poate pe parcurs mai schimbi.
-------------------- I'm hard to get Jack. All you have to do is asq
|
|
|
|
Jun 10 2009, 12:13 PM
Trimis la
|
|
Ia uite ce poza am gasit pe un site
|
|
|
|
Jun 10 2009, 01:20 PM
Trimis la
|
|
Este super aranjamentul respectiv....luat de aproape, seamana cu un accident adevarat...
-------------------- |
|
|
|
Jun 10 2009, 04:13 PM
Trimis la
|
|
Da, si acolo pe site am mai gasit poze in genul asta. Masinute accidentate de bonsai
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 02:28 AM |