Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Aug 20 2009, 12:16 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 368 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: Cluj Membrul Nr.: 16,815 |
"Conform principiilor feng-shui, bambusul aduce noroc si prosperitate, in special daca planta a fost primita cadou. Bambusul este o planta foarte rezistenta si poate supravietui atat in vase cu apa sau in sol, adaptându-se perfect la conditiile de mediu. Bambusul prefera lumina filtrata, evita lumina directa a soarelui deoarece aceasta va ingalbeni frunzele. Asa ca este perfecta pentru un loc din casa cu lumina indirecta. De obicei planta creste intr-un simplu vas cu apa ornat cu cateva pietricele pentru sustinere. Totusi, sunt foarte sensibile la clor si la alte chimicale care se gasesc in apa de la robinet. Este recomandat ca bambusul sa fie udat numai cu apa plata, sau cu apa de la robinet care a fost lasa 24 de ore intr-un vas pentru a permite clorului sa se evapore. Radacinile unei plante sanatoase au culoarea rosie. Este recomandat sa se schimbe apa o data la o saptamana. Se recomanda folosirea unui fertilizant special. Daca aveti animale de companie, puneti bambusul undeva unde nu poate sa ajunga, frunzele bambusului norocos sunt toxice". Eu am cumparat unei prietene de a mele un fir de bambus. A tinut aproximativ 2 ani. Nu i-a facut mare lucru. La pus intr-o vaza intr-un colt din casa. Cat despre noroc, nu stiu. De altfel trebuie sa treaca mult mult timp ca sa vezi daca un lucru e noroc sau nu. |
|
|
|
Aug 20 2009, 12:52 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
Daca aveti animale de companie, puneti bambusul undeva unde nu poate sa ajunga, frunzele bambusului norocos sunt toxice". inseamna ca tot nu e chiar asa de "norocos".... -------------------- |
|
|
|
Aug 20 2009, 02:39 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 368 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: Cluj Membrul Nr.: 16,815 |
nu e norocos pentru animale.
dar daca ai pica pe un animal iata calea perfecta pentru a-l inlatura. faci cadou posesorului un bambus "norocos" |
|
|
|
Aug 20 2009, 03:14 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
Eeee..da bine zici tu...ii faci cadou si te bazezi pe faptul ca nu stie ca este norocos...
-------------------- |
|
|
|
Aug 24 2009, 11:30 AM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 748 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
bambusul norocos e toxic pentru anumite animale, nu pentru toate. cel putin asta am citit recent pe ceva site, nu mai stiu pe unde.
eu am avut un ghiveci cu bambus, cumparat din Selgros. Era intr-un vas, cred ca de ceramica, si de jur imprejurul batoanelor de bambus era burete. nu avea deloc apa in ghiveci. trebuia udat o data pe saptamana. aducea o pata de culoare in casa pe atunci. nu mai stiu ce s-a intamplat cu el, cred ca mi l-au furat de la geam. stateam la parter pe atunci ... -------------------- |
|
|
|
Aug 24 2009, 04:30 PM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
Aug 25 2009, 02:19 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 748 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
pai, era mic nu era gigant, il tineam pe pervazul de la fereastra. ii placea soarele. daca nu avea lumina, se ingalbenea. nu cred ca era bambus norocos. l-am primit de aniversarea noastra.
cum arata bambusul norocos? -------------------- |
|
|
|
Sep 3 2009, 02:32 PM
Trimis la
|
|
Habar nu am ce bambus ai tu
Asta de care vorbim noi, nu suporta lumina directa . |
|
|
|
Sep 3 2009, 03:46 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 1,025 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Cred ca stiu ce fel de bambus ai avut, Valentina.
Si eu am avut unul, cumparat din Real, la promotie de Sf. Valentin. L-am facut cadou unei prietene pe care o cheama tot Valentina Asa de fericita si de incantata a fost de ghiveciul cu bambus. Intr-o vreme imi trimitea frecvent poze cu evolutia plantei. A zis ca a uitat sa-l ude vreo 2 saptamani si n-a patiti nimic desi era la soare, tot la fereastra. Dar stiu ca nu era bambus norocos ci erau de fapt bastonase de bambus puse in apa sa fie mereu verzi. Sa dea o pata de culoare in locuinta. -------------------- |
|
|
|
Oct 3 2009, 08:31 PM
Trimis la
|
|
|
Narcisa ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 43 Inregistrat pe: 18-August 09 De la: bucuresti Membrul Nr.: 20,824 |
am si eu cateva cghivece de bambusi norocosi ,dar cand iti aduc noroc?
sa va spun am unul mare carese numeste bambus vulgaris si inca 2 ghivece cu cei obisnuiti si ii am de 3 ani dar nu vad nici un noroc ,ba din contra am mai mult ghinion ,de cand ii am m-am inbonlavit dar nu vreau sa fac pe victima si nici sa discut despre boala astacare e destul de grea ,dar ce noroc mi-au adus ei ? poate in viitor ca in prezent? -------------------- www.adda2000.sunphoto.ro
|
|
|
|
Oct 3 2009, 08:48 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 1,025 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Of, Adda, sper ca boala ta se poate vindeca.
In ceea ce priveste Bambusul Norocos, ei bine, e doar un nume. Asta nu inseamna ca iti va aduce noroc. Poate se spune ca e norocos pentru ca aduce o pata de culoare in casa, ca ajuta la oxigenarea aerului din camera etc. -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 02:27 PM |