Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Aug 24 2009, 04:27 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 368 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: Cluj Membrul Nr.: 16,815 |
eh, da vezi, ca in viata reala, sunt niste biete plante inofensive si interesante.
|
|
|
|
Aug 25 2009, 02:24 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 748 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
or fi ele insectivore dar cu soricelul ce-au avut?
cred ca sunt plante ideale pentru casele cu multi soareci si multi gandaci. e ca si cum ai avea aparatul de omorit tantari, plantat in ghiveci -------------------- |
|
|
|
Aug 26 2009, 04:03 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 368 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: Cluj Membrul Nr.: 16,815 |
poza aia cred ca e acolo doar pentru a starni valva.
sau ce stiu eu.... |
|
|
|
Apr 28 2010, 04:17 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator InfoMariaj.ro Postari: 413 Inregistrat pe: 26-March 09 De la: Cluj, Oradea, Brasov, Timisoara Membrul Nr.: 17,327 |
poza aia cred ca e acolo doar pentru a starni valva. sau ce stiu eu.... Dar poza cu cosasul cand i se vede doar fata... e de plans... saracul de el... -------------------- Nebunia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa te astepti sa obtii alt rezultat. (Albert Einstein)
|
|
|
|
Sep 22 2010, 03:10 PM
Trimis la
|
|
|
Lalea ![]() Grup: Gradina Postari: 4 Inregistrat pe: 22-September 10 Membrul Nr.: 23,480 |
si eu am avut o planta insectivora. dar nu prindea nimic in veci. singurul lucru pe care l-a papat a fost fertilizantul. plantea mea insectivora a fost ca pisicile care nu prin soareci.
|
|
|
|
Sep 23 2010, 01:46 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
si eu am avut o planta insectivora. dar nu prindea nimic in veci. singurul lucru pe care l-a papat a fost fertilizantul. plantea mea insectivora a fost ca pisicile care nu prin soareci. eu chiar zilele trecut m-am uitat peste un catalog cu plante si era si una carnivora...mie nu-mi plac aceste ,,devoratoare,,...cand le vad-la unele- acei dinti...pe mine ma inspaimanta... -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 02:35 AM |