Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Jun 22 2009, 03:35 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
Bine ai revenit Maxine...
Auzi...ce interesant...biata planta a trebuit sa se adapteze conditiilor de crestere si ingrijire din mediul respectiv... -------------------- |
|
|
|
Jun 23 2009, 08:54 AM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 1,025 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Eu nu am folosit niciodata zatz de cafea la flori...dar am mai auzit ba pe una ba pe alta ca folosesc asa ceva...Eu n-am fost tentanta... Mai bine ca n-ai fost tentata. Iti distrugeai florile -------------------- |
|
|
|
Jun 23 2009, 12:18 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
Sunt ff suparata...ieri spre seara, in cateva minute a batut gheata mi-a distrus multe flori din gradina si ghivece...dar pe unde a trecut norul ( peste culturile de pe camp ) a lasat dezastru in zona....
-------------------- |
|
|
|
Jun 23 2009, 03:46 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 748 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
Uf, la noi a fost o furtuna urata! Imi pare rau de florile tale, Floare Alba. furtunile astea de vara sunt tare paguboase. am citit pe internet ca au fost case care au luat foc
-------------------- |
|
|
|
Jun 23 2009, 05:48 PM
Trimis la
|
|
asta e...atata rau sa fie...ma doare mie mai tare de acei care au bagat banii in pamant si nu vor avea ce sa culeaga/secere...
-------------------- |
|
|
|
Jun 24 2009, 09:24 AM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 368 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: Cluj Membrul Nr.: 16,815 |
Am citit pe net ca un tanar din Oradea, a fost tunat. Bietul de el, avea doar 18 ani si de ieri ar fi inceput bacu.
Asta da sfarsit tragic. Noa, mai mare bai sa nu fie decat niste floricele distruse. |
|
|
|
Jun 24 2009, 03:06 PM
Trimis la
|
|
asta ziceam si eu....mie imi e ingrozitor de frica de tunete si fulgere...din cauza ca vad si aud la TV, radio...cate nenorociri si necazuri se intampla din cauza descarcarilor electrice....Doamne, Doamne...
-------------------- |
|
|
|
Jun 26 2009, 04:35 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 368 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: Cluj Membrul Nr.: 16,815 |
ei partea proasta a ploii sunt tunetele si fulgerele, dar stiu ca bunica-mea era destul de disperata din cauza ca nu plouase si pamantul era intepenit nu alta.
|
|
|
|
Jun 26 2009, 05:10 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 1,025 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Si mie mi-e tare frica de fulgere si tunete. Intr-o noapte, ne-am trezit speriati de tunete. Noi dormim cu fereastra deschisa si dintr-o data ne-am speriat de un tunet foarte puternic, de ziceai ca afara e un razboi cu bombe.
Intr-adevar, furtunile de vara sunt periculoase. Cel mai mult ma enerveaza televiziunile care fac din tantar-armasar. De parca furtunile si inundatiile n-ar fi lucruri normale pe lumea asta. Atata dramatizeaza totul .... Macar de ar face campanii de informare, de le-ar spune oamenilor ca zonele in care locuiesc sunt neprotejate de inundatii, sa faca oamenii niste diguri, ceva. In fiecare an avem inundatii catastrofale, ninsori abundente si autoritati nepregatite etc. Ma rog, nu era cazul sa scriu aici despre astea. Revenind la topic, am 2 ghivece cu menta si vreau sa pun altceva in locul lor. Am taiat menta si am pus-o la uscat. Ce ma sfatuiti? Am nevoie de ceva flori care nu fac efectiv flori, puiul meu e alergic la polen si praf. Sugestii? -------------------- |
|
|
|
Jun 26 2009, 07:30 PM
Trimis la
|
|
Incearca cu cactusii....sau alte plante cu frunze doar...
sau la plante aromatice te referi? -------------------- |
|
|
|
Jun 29 2009, 11:58 AM
Trimis la
|
|
da, sau pune plante suculente: aloe, kalanchoe, crassula, agave (poate scoti si putine tequila din productie proprie
|
|
|
|
Sep 26 2009, 09:55 PM
Trimis la
|
|
|
Narcisa ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 43 Inregistrat pe: 18-August 09 De la: bucuresti Membrul Nr.: 20,824 |
Salutare voua! Eu am primit o planta minunata, Tassmania (cel putin asa scrie pe biletelul atasat de ghiveci). E absolut superba. Insa, am o problema de cateva zile cu ea. A mucegait pamantul. Nu am udat-o excesiv, mi-a spus cel care mi-a dat-o am cum sa ud. Dar degeaba, in partea de sus, pamantul are un strat de mucegai pe el. I-am luat niste betisoare de ingrasamant, sa cad ce efect au. Problema la mine cred ca e si cu lumina. Stau intr-o zona tare umbrita, la etajul I si am foarte multi pomi in fata, plus un bloc mai inalt. Sa fie si asta?! poate e cam tarziu sa iti raspund acum dar mucegaiul se mai face si atunci cand spatiul nu e suficient aerisit sia asta se intampla la trecerea dintre anotimpuri -------------------- www.adda2000.sunphoto.ro
|
|
|
|
Feb 12 2010, 11:41 AM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 748 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
Cum mentii umiditatea in ghiveciul cu flori?
O idee stralucita pusa in practica de un spaniol. Langa ghivecele florilor, intr-o tava, pui un bidon de apa pe care l-ai gaurit la nivelul tavii. Apa din bidon va curge in tava iar din tava pana in ghiveci se va face o legatura cu o bucata de laveta, ca duce apa dintr-o parte in alta. Evident, legatura se va face tot cu tava ghiveciului de flori. Asa se mentine mereu pamantul umed la florile care au nevoie de acest lucru. Simplu, nu? si video: -------------------- |
|
|
|
Feb 12 2010, 12:14 PM
Trimis la
|
|
Interesant...
Ce nu fac iubitorii de plante pt acestea... -------------------- |
|
|
|
Feb 16 2010, 12:18 PM
Trimis la
|
|
mie mi se pare buna ideea. mai ales daca esti o persoana foarte ocupata si efectiv uiti sa uzi plantele.
asa te poti bucura de flori si fara sa-ti faci griji in fiecare dimineata daca ai udat azi florile sau nu am sa incerc ideea! -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 02:29 AM |