Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Aug 5 2009, 05:20 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 1,025 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Ma gandeam ca sunt destule persoane, incepatori intr-ale gradinaritului, care nu cunosc toate florile. Asa ca propun sa le trecem aici, intr-un fel de ghid al florilor.
Uite, de exemplu eu nu stiam cum arata Floarea Pasiunii. Am auzit de ea de nenumarate ori dar n-am stiut cum arata. Interesanta, nu? Ma asteptam la ceva mai ... pasional.
floarea_pasiunii.jpg ( 100.54k )
Numarul de Transferari: 0Si varianta mov.
floarea_pasiunii_mov.jpg ( 91.79k )
Numarul de Transferari: 0Cateva informatii pe scurt despre Floarea Pasiunii - Passiflora: Floarea Pasiunii a fost folosită în tratamente tradiţionale ca şi o planta „calmantă”, pentru nervozitate, insomnie, isterie şi atacuri de apoplexie. In 1978 în Statele Unite a fost interzisă folosirea plantei , pe post de sedativ sau de somnifer, până la descoperirea efectelor benefice. Cu toate acestea în Germania, floarea pasiunii este disponibilă pentru folosirea de sedativ (împreună cu alte plante cu efecte calmante ca si valeriana şi lămâiţa). Este de asemenea folosită în medicina germană homeopata pentru a trata durerea, insomnia, şi neliniştea. Citat din articolul Adelei - Floarea pasiunii -------------------- |
|
|
|
Aug 10 2009, 09:28 AM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 368 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: Cluj Membrul Nr.: 16,815 |
Eu ieri am aflat ca exista o floare care se numeste - tineti-va bine domnilor si doamnelor- gaura. Da, da ati auzit bine: gaura.
Iata si poza
|
|
|
|
Oct 6 2009, 07:16 AM
Trimis la
|
|
|
Narcisa ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 43 Inregistrat pe: 18-August 09 De la: bucuresti Membrul Nr.: 20,824 |
Eu ieri am aflat ca exista o floare care se numeste - tineti-va bine domnilor si doamnelor- gaura. Da, da ati auzit bine: gaura. Iata si poza ![]() da e o planta frumoasa gaura asta -------------------- www.adda2000.sunphoto.ro
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 02:25 PM |