Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Apr 22 2009, 11:22 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 748 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
Flori in lume! Asta propun sa scriem aici. Sa punem poze cu diverse flori, poze surprinse in toate colturile lumii. De la gradina bunicii la coltul blocului. In definitiv, o floare aduce o raza de speranta, optimism. Sa coloram putin lumea gri cu multe, multe flori frumoase.
dau startul cu lalele vazute (de un fotograf de la getty
lalele_la_casa_alba.jpg ( 55.42k )
Numarul de Transferari: 1-------------------- |
|
|
|
Apr 22 2009, 11:26 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 748 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
Nu ma pot abtine, n-am rabdare pana veti posta voi.
Poza cu un trandafir rosu peste gardul de ghimpi de la Auschwitz. E superba imaginea. Sugereaza atata durere dar in acelasi timp e atat de frumoasa...
trandafir_la_auschwitz.jpg ( 20.89k )
Numarul de Transferari: 1poza e facuta de un reporter al Reuters, una dintre cele mai bune agentii de presa din lume! -------------------- |
|
|
|
Apr 23 2009, 09:32 AM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator InfoMariaj.ro Postari: 413 Inregistrat pe: 26-March 09 De la: Cluj, Oradea, Brasov, Timisoara Membrul Nr.: 17,327 |
[quote name='valentina' post='4357' date='Apr 23 2009, 12:26 AM']Nu ma pot abtine, n-am rabdare pana veti posta voi.
Poza cu un trandafir rosu peste gardul de ghimpi de la Auschwitz. E superba imaginea. Sugereaza atata durere dar in acelasi timp e atat de frumoasa... Contrastul este extraordinar. Eu nu am vazut Auschwitz, am vazut doar sute de poze. Cand am fost in Polonia, cativa prieteni au mers, eu am ramas in Katowice, sincer, n-am avut curaj. Si, dupa ce s-au intors, 2 zile nu am mai fost in stare sa vorbeasca cu nimeni. Nu erau deprimati, ci intr-o stare de soc extraordinara, care s-a instalat pe drumul de intoarcere cand incepuse creierul sa proceseze imaginile pe care le-au vazut acolo. Ne-au aratat pozele. Simti un gol in stomac si apoi, instantaneu incepi sa lacrimezi. Tocmai de aceea, imaginea postata e incredibila. -------------------- Nebunia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa te astepti sa obtii alt rezultat. (Albert Einstein)
|
|
|
|
Apr 24 2009, 08:41 AM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 368 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: Cluj Membrul Nr.: 16,815 |
daca nu ai sti ca e facut la auschwitz nu ar fi asa mare socul. trandafir cu spini pe un gard de spini.
s-au intamplat tragedii is mai crunte si oamenii au uitat. |
|
|
|
Apr 24 2009, 08:55 AM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 368 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: Cluj Membrul Nr.: 16,815 |
sa pun si eu o poza cu flori. poza cu floarea mov mi-e desktop
Fisiere Atasate
lalea.jpg ( 54.84k )
Numarul de Transferari: 0
ranunculus.jpg ( 89.12k )
lalea1.jpg ( 36.66k )
daisy.jpg ( 41.48k )
Numarul de Transferari: 0 |
|
|
|
Apr 24 2009, 09:45 AM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 1,025 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Lalele. Am vazut cateva, prin centrul Timisoarei. Superbe!
lalele_mov.jpg ( 414.49k )
Numarul de Transferari: 2
lalele_rosii.jpg ( 425.1k )
Numarul de Transferari: 0-------------------- |
|
|
|
Apr 24 2009, 10:59 AM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator InfoMariaj.ro Postari: 413 Inregistrat pe: 26-March 09 De la: Cluj, Oradea, Brasov, Timisoara Membrul Nr.: 17,327 |
daca nu ai sti ca e facut la auschwitz nu ar fi asa mare socul. trandafir cu spini pe un gard de spini. s-au intamplat tragedii is mai crunte si oamenii au uitat. da, de regula oamenii uita... -------------------- Nebunia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa te astepti sa obtii alt rezultat. (Albert Einstein)
|
|
|
|
Apr 30 2009, 04:58 PM
Trimis la
|
|
-------------------- |
|
|
|
May 7 2009, 10:58 AM
Trimis la
|
|
ce faine sunt florile astea galbene. cum le cheama?
|
|
|
|
May 7 2009, 12:45 PM
Trimis la
|
|
Maxine: eu stiu ca sunt Floarea Soarelui. Sper sa nu ma insel
-------------------- |
|
|
|
Jul 29 2009, 09:39 AM
Trimis la
|
|
Acolo mi+ar placea sa traiesc. Sa am o casuta micuta in mijlocul unei campii de levantica.
supradoza! iubesc mirosul de levantica.
campuri_levantica.jpg ( 60.66k )
Numarul de Transferari: 1
campuri_levantica2.jpg ( 74.79k )
campuri_levantica3.jpg ( 120.72k )
campuri_levantica4.jpg ( 89.57k )
Numarul de Transferari: 1
campuri_levantica5.jpg ( 136.71k )
campuri_levantica6.jpg ( 76.73k )
campuri_levantica7.jpg ( 99.28k )
Numarul de Transferari: 0poze de aici -------------------- |
|
|
|
Jul 29 2009, 10:41 AM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
Aceste seamana f mult si cu rudbeckia -------------------- |
|
|
|
Jul 29 2009, 01:23 PM
Trimis la
|
|
In Marea Britanie englezii incearca sa salveze o specie de castani afectati de o boala crunta. Pentru a-i salva, injecteaza o solutie cu usturoi in copaci.
Misto, nu?
copac_injectat_cu_usturoi.jpg ( 114.95k )
Numarul de Transferari: 0-------------------- |
|
|
|
Jul 29 2009, 01:33 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
Este vorba de castanii comestibili ( imi plac f mult castanele..atat fierte cat si prajite ) sau de cei salbatici?
-------------------- |
|
|
|
Jul 31 2009, 09:47 AM
Trimis la
|
|
Este vorba de castanii comestibili ( imi plac f mult castanele..atat fierte cat si prajite ) sau de cei salbatici? Cred ca e vorba de cei salbatici din parc din cate am inteles din articol. -------------------- |
|
|
|
Aug 5 2009, 05:10 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 1,025 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Levantica? Si eu ador levantica. Am un vas in care se pune apa si cateva picaturi de esenta de levantica si sub el e o lumanare. Cand aprind lumanarea, toata camera se invaluie de aroma aceea linistitoare ...
Am primit azi, virtual, cateva floricele:
-------------------- |
|
|
|
Aug 10 2009, 09:37 AM
Trimis la
|
|
Foarte frumoase pozele cu lavanda Valentina. Sa pun si eu cateva, gasite pe flickr
![]() ![]()
|
|
|
|
Nov 16 2009, 12:44 PM
Trimis la
|
|
Poze frumoase pe care le-am gasit despre prezenta plantelor in desert:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Nov 22 2009, 01:07 PM
Trimis la
|
|
Flori frumoase dar ciudate:
Tricyrtis hirta o floare perena ce "traieste" de obicei la marginea padurilor.
Tricyrtis_hirta___blossom_top__aka_.jpg ( 95.96k )
Numarul de Transferari: 0imagine realizata de André Karwath Scoliopus aapartine familiei Liliaceae. Traieste numai in padurile dese, in zonele de coasta din Vestul statelor unite. Numele florii provine din limba greaca si inseamna "picior curbat"
Scoliopus_biglovii.jpg ( 64.92k )
Numarul de Transferari: 0poza facuta de Bart Eisenberg, sursa Wikipedia. Ornithogalum arabicum E o floare intalnita in Betleem. Centrul florii seamana cu o sticluta de parfum scump. Se gaseste in multe zone din Europa.
Ornithogalum_arabicum.jpg ( 42.2k )
Numarul de Transferari: 0poza facuta de tanakawho Swainsona Formosa E o floare intalnita in Australia. Pe cat de bizara, pe atat de frumoasa. Face parte din genul Swainsona, numita dupa botanistul Isaac Swainson. Floarea e faimoasa pentru frunzele rosii, de culoarea sangelui, fiecare frunza in parte avand centrul negru. E una dintre cele mai intalnite "flori salbatice" din Australia.
Sturts_desert_pea.jpg ( 111.83k )
Numarul de Transferari: 0poza realizata de Fir0002/Flagstaffotos ultima pe lista e: Osteospermum E o floare splendida, dovedeste cat de frumoasa e natura si biologia.
Osteospermum.jpg ( 87.02k )
Numarul de Transferari: 0poza facuta de Jon Sullivan -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 02:24 PM |