IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

2 Pagini V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Flori de Craciun
floare_alba
mesaj Dec 26 2009, 08:09 PM
Trimis la #21

Crin

Grup: Moderator Infogradina
Postari: 657
Inregistrat pe: 5-May 09
Membrul Nr.: 19,579

A inceput sa-mi infloreasca o alta Craciunita - roz... http://pintzi.sunphoto.ro/SCHLUMBERGERA/KDDPDFUOLTNUOERSPRH sau http://pintzi.sunphoto.ro/SCHLUMBERGERA/KXGHROWWLEWGXDJTJZG rolleyes.gif

--------------------

De milioane de ani florile fabrica spini si de milioane de ani, totusi, oile mananca florile. Oare nu-i ceva serios sa cauti sa intelegi de ce florile se ostenesc sa mai fabrice spini care nu ajuta la nimic ?
Go to the top of the page

+Quote Post
valentina
mesaj Jan 4 2010, 09:15 PM
Trimis la #22

miau-miau

Grup: Moderator Animalutul.ro
Postari: 748
Inregistrat pe: 19-February 09
De la: somewhere over the rainbow!
Membrul Nr.: 16,814

anul asta n-am avut poinsettia smile.gif nici craciunita ... poate anul viitor

--------------------

+Quote Post
floare_alba
mesaj Jan 4 2010, 09:23 PM
Trimis la #23

Crin

Eu ma bucur pt Poinsettia, ca am achizitionat-o...este floarea preferata a lui fii'mea...

Cand o intreb care e floarea lui mami ( asa-mi zice tongue.gif ) imi arata o floare oarecare iar cand o intreb care e floarea ei, mereu imi arata aceasta Stea a Craciunului... rolleyes.gif

--------------------

De milioane de ani florile fabrica spini si de milioane de ani, totusi, oile mananca florile. Oare nu-i ceva serios sa cauti sa intelegi de ce florile se ostenesc sa mai fabrice spini care nu ajuta la nimic ?

+Quote Post
valentina
mesaj Jan 4 2010, 09:37 PM
Trimis la #24

miau-miau

Grup: Moderator Animalutul.ro
Postari: 748
Inregistrat pe: 19-February 09
De la: somewhere over the rainbow!
Membrul Nr.: 16,814

Ce dragut! biggrin.gif inseamna ca ii vor placea florile biggrin.gif si va avea rabdare sa le grijeasca biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
floare_alba
mesaj Jan 4 2010, 10:34 PM
Trimis la #25

Crin

De mica am obisnuit-o ca de cate ori treceam pe langa flori..ii tot rupeam cate 1-2 fire...
Toamna au fost frunzele....erau cateva locuri de unde trebuia sa-i culeg frunze de nuc...iar cand n-au mai fost nici frunze...au fost betisoarele de pe copac... biggrin.gif

Am norocul ca pe ale mele nu le rupe si nu a cerut sa-i dau ( din gradina mai ales )...exceptie face ghiveciul de Poinsettia pe care-l tot manevreza...ala e al ei si are grija de el... laugh.gif

--------------------

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

2 Pagini V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
Tags

4 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (4 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 23rd May 2012 - 02:38 AM

Informatii Plante

Florarii

Poze Flori

Discutii despre plante si gradina