Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Dec 26 2009, 08:09 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
A inceput sa-mi infloreasca o alta Craciunita - roz... http://pintzi.sunphoto.ro/SCHLUMBERGERA/KDDPDFUOLTNUOERSPRH sau http://pintzi.sunphoto.ro/SCHLUMBERGERA/KXGHROWWLEWGXDJTJZG
-------------------- |
|
|
|
Jan 4 2010, 09:15 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 748 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
anul asta n-am avut poinsettia
-------------------- |
|
|
|
Jan 4 2010, 09:23 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
Eu ma bucur pt Poinsettia, ca am achizitionat-o...este floarea preferata a lui fii'mea...
Cand o intreb care e floarea lui mami ( asa-mi zice -------------------- |
|
|
|
Jan 4 2010, 09:37 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 748 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
Ce dragut!
-------------------- |
|
|
|
Jan 4 2010, 10:34 PM
Trimis la
|
|
De mica am obisnuit-o ca de cate ori treceam pe langa flori..ii tot rupeam cate 1-2 fire...
Toamna au fost frunzele....erau cateva locuri de unde trebuia sa-i culeg frunze de nuc...iar cand n-au mai fost nici frunze...au fost betisoarele de pe copac... Am norocul ca pe ale mele nu le rupe si nu a cerut sa-i dau ( din gradina mai ales )...exceptie face ghiveciul de Poinsettia pe care-l tot manevreza...ala e al ei si are grija de el... -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 02:38 AM |