Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Mar 11 2009, 12:49 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 523 Inregistrat pe: 29-October 08 Membrul Nr.: 14,943 |
Ador mirosul gardeniei. Daca am noroc, si am grija de ea, pot sa simt mirosul de vreo 2 3 ori pe ani. E superba.
-------------------- I'm hard to get Jack. All you have to do is asq
|
|
|
|
Mar 11 2009, 03:09 PM
Trimis la
|
|
|
Lalea ![]() Grup: Gradina Postari: 2 Inregistrat pe: 10-March 09 Membrul Nr.: 17,079 |
Imi plac f mult calele? Dar toata lumea spune ca sunt flori pt morti...e adevarat?
|
|
|
|
Mar 11 2009, 03:12 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 1,025 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Si mie-mi plac mult calele. Avea maica-mea cale albe in ghiveci, cand eram eu mica. Erau superbe! Alea negre-s si mai frumoase dar scumpe si greu de gasit din cate am auzit.
-------------------- |
|
|
|
Mar 11 2009, 03:21 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 523 Inregistrat pe: 29-October 08 Membrul Nr.: 14,943 |
Nu sunt asa scumpe. Acum-s doi ani le-am vazut la o sera si erau 27 lei ghiveciul. Acuma daca sunt pentru morti nu stiu, dar sunt o gramada de mirese care le folosesc in buchetele lor
|
|
|
|
Mar 11 2009, 03:33 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 1,025 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
In perioada asta imi plac la nebunie zambilele. Nu-s nici prea puternice, nici nu miros rau, dimpotriva.
-------------------- |
|
|
|
Mar 11 2009, 09:14 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 249 Inregistrat pe: 27-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 4 |
La mine ii favorit Jasminul - ador mirosul e extraordinar. Acum ca am curte o sa imi pun neaparat.
Si Gardenia imi place mult, acum mai are un pic si infloreste, asa ca Adela o sa te invit la mine la "mirosit" Apropos de flori, am cateva probleme cu 2 dintre ele, una e un palmier la care se usuca frunzele, ultima vreme s-a oprit, oricum am observat deasupra solului niste insecte din alea albe. si altu e ca o feriga, habar n-am cum se numeste, promit sa fac poze si sa trimit - nu stiu ce are dar in ultimele saptamani se usuca tare, toate frunzele s-au ingalbenit, nu stiu de ce, de udat a fost udata, nu am facut schimbar. Sora-mea zice ca nu are soare suficient, macar ca am pus-o intr-un loc destul de luminos, deci nu stiu ce se intampla. Ma poate ajuta cineva?? Oricum trimit si pozele maine. -------------------- |
|
|
|
Mar 16 2009, 05:49 PM
Trimis la
|
|
Si mie imi place Jasminul. Avea o matusa de-a mea un jasmin urias in curte. Dar auzeam povesti cum ca trag serpii la el. e adevarat?
pai pune-ne poze sa vedem ce e cu ele. -------------------- I'm hard to get Jack. All you have to do is asq
|
|
|
|
Mar 16 2009, 06:04 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 368 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: Cluj Membrul Nr.: 16,815 |
buna.
Mie mi se pare ca nici un miros nu se compara cu cel de liliac. inunda casa. |
|
|
|
Mar 17 2009, 01:01 PM
Trimis la
|
|
adevarat. si mie imi place. intr-un an mi-am umplut camerele cu liliac. aprope m-am intoxicat
|
|
|
|
Mar 17 2009, 02:48 PM
Trimis la
|
|
Ca veni vorba, si mirosul de flori de tei inunda intreaga casa daca ai langa bloc un tei mare. Abia astept sa infloreasca teii
-------------------- |
|
|
|
Mar 18 2009, 11:30 AM
Trimis la
|
|
daca ai noroc. daca nu, te multumesti cu cel de liliac.
dar oricum, acum accept orice miros doar sa pot sta cateva minute cu geamul deschis. cand vine primavara? canddddddddd -------------------- I'm hard to get Jack. All you have to do is asq
|
|
|
|
Mar 18 2009, 11:38 AM
Trimis la
|
|
La oras e cam problematic daca ai fereastra spre strada. Mai ales daca e o artera circulata. Iti intra praful in casa.
-------------------- |
|
|
|
Mar 18 2009, 12:27 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 748 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
Ce ferice de mine ca locuiesc la casa. Am in gradina din spate cativa ciresi, 2 visini si vreo 4 meri. Cand infloresc, e o adevarata simfonie a florilor. Apoi in fata casei am doi tei, batraaaanii. Cred ca au peste 20 de ani. Si chiar langa casa am un par micut, saracul cam jumulit. e si el batran,are vreo 15 ani.
cel mai mult imi plac trandafirii cum miros. am trandafiri "salbatici" cum le zice lumea de la oras, dar de fapt sunt trandafirii originali care au un miros tare placut. cel mai mult imi plac cei roz. sa nu mai zic ca pana si pisicutele mele adora florile. de cand infloresc trandafirii, tot pe sub tufe se baga si mereu vin in casa cu petale pe blanita. -------------------- |
|
|
|
Mar 19 2009, 04:58 PM
Trimis la
|
|
da , oficial te urasc valentina.
dar nu conteaza. intr/o zi voi sta si eu la casa mea, inconjurata de o suta de pomi. uite na ! oricum, de abia astept sa vina primavara -------------------- I'm hard to get Jack. All you have to do is asq
|
|
|
|
Mar 20 2009, 11:15 AM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 748 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
Toate la timpul lor, draga mea! Toate la timpul lor
-------------------- |
|
|
|
Mar 20 2009, 04:29 PM
Trimis la
|
|
am fost azi la expomariage. vai ce frumos a fost. si ce mirosuri deosebite. am vazut niste buchete bestiale.
|
|
|
|
Mar 25 2009, 12:59 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 368 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: Cluj Membrul Nr.: 16,815 |
i-a inflorit mamei hoya. foarte frumos miroase. i-a dat-o tata de aniversarea a 20 de ani de casatorie. are o grija de ea de numa.
mi-e draga si mie. |
|
|
|
Mar 26 2009, 03:45 PM
Trimis la
|
|
e scump sa faci o nunta astazi. foarte scump. si florile costa mult, de parca ar fi de aur, sa nu mai zic de aranjamentele florale pentru lumanari. nu stiu, mi se par exagerate.
maxine: mult inainte pentru parintii tai. Trebuie sa pregatesti un cadou frumos pentru nunta de argint. -------------------- |
|
|
|
Mar 27 2009, 04:14 PM
Trimis la
|
|
da chiar maxine. multi inainte.
hm... referitor la nunti. am vazut in cosmo bride un decor care pur si simplu m-a fascinat. alb imaculat si cu un pic de albastru.. flori rosii si albastre peste tot. ma gandesc si eu cat costa niste aranjamente de genu. dar decat o nunta cu multi si kitch mai bine una cu putini si fain aranjata si tot. -------------------- I'm hard to get Jack. All you have to do is asq
|
|
|
|
Mar 31 2009, 04:37 PM
Trimis la
|
|
pai cadou o sa-i i-au o flaore:)) putina imaginatie nu?
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 02:20 AM |