Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Oct 28 2009, 04:41 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 1,025 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Cred ca sunt putine femei care nu iubesc Trandafirii. Simbolul iubirii, al luxului, al pasiunii, trandafirul a evoluat foarte mult.
Familia Rosaceae cuprinde peste 200 de specii de trandafiri. Stiati ca nu existau in lume trandafiri albastri? Cei pe care ii vedeti in comert sunt obtinuti prin vopsire. Insa japonezii au creat singurul trandafir care e albastru, numit Suntory Applause. E singura specie de trandafir ce are 100% pigment albastru in petalele sale. Aceasta specie de trandafir a aparut dupa 20 de ani de cercetari in domeniu. 3 bucati de trandafir Suntory Applause albastru costa cam 22 de dolari americani.
-------------------- |
|
|
|
Oct 30 2009, 07:17 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
Asa este...sunt putine persoane care nu iubesc trandafirii...eu sunt una dintre acestea...
Acestia http://pintzi.sunphoto.ro/Trandafiri , sunt trandafirii nostrii si preferatii mamei...cu cei 8 butasi pusi in aceasta toamna, avem peste 20 si cativa de rose... -------------------- |
|
|
|
Oct 31 2009, 12:54 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 748 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
Tu, Floare Alba, dar ai niste tradafiri superbi. ma mir ca nu-ti plac. Nici gemul de tradafiri sau sucul de trandafiri rosii nu-ti place?
In copilarie era singurul suc rosu pe care il beam, nu de alta dar pe vremea mea nu se gasea Fanta, Cola sau Giusto ca acum Asta galben pe care ai surprins si roua e superb!!! ![]() Asa arata trandafirul normal: Rosa bracteata se numeste. Din el au fost creeati hibrizii care astazi inmoaie inimile multor domnisoare si doamne, de ce nu -------------------- |
|
|
|
Oct 31 2009, 11:55 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
Pe la noi nu se face gem si suc de trandafiri...si chiar n-am mancat/baut niciodata asa ceva...
Dar nici nu-s curioasa...nu prea-mi plac provocarile... -------------------- |
|
|
|
May 16 2010, 09:13 PM
Trimis la
|
|
Va prezint primii mei trandafiri, dintr-o zi de sambata cu multa ploaie....
http://pintzi.sunphoto.ro/TRANDAFIRI-10 ... si asta e doar inceputul.... -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 02:22 PM |