IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Trandafirii, totul despre familia Rosaceae
liliana
mesaj Oct 28 2009, 04:41 PM
Trimis la #1

Admin

Grup: Root Admin
Postari: 1,025
Inregistrat pe: 29-October 08
De la: Oradea
Membrul Nr.: 15,223

Cred ca sunt putine femei care nu iubesc Trandafirii. Simbolul iubirii, al luxului, al pasiunii, trandafirul a evoluat foarte mult.

Familia Rosaceae cuprinde peste 200 de specii de trandafiri.

Stiati ca nu existau in lume trandafiri albastri? Cei pe care ii vedeti in comert sunt obtinuti prin vopsire. Insa japonezii au creat singurul trandafir care e albastru, numit Suntory Applause.
E singura specie de trandafir ce are 100% pigment albastru in petalele sale. Aceasta specie de trandafir a aparut dupa 20 de ani de cercetari in domeniu. 3 bucati de trandafir Suntory Applause albastru costa cam 22 de dolari americani.

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
floare_alba
mesaj Oct 30 2009, 07:17 PM
Trimis la #2

Crin

Grup: Moderator Infogradina
Postari: 657
Inregistrat pe: 5-May 09
Membrul Nr.: 19,579

Asa este...sunt putine persoane care nu iubesc trandafirii...eu sunt una dintre acestea... tongue.gif
Acestia http://pintzi.sunphoto.ro/Trandafiri , sunt trandafirii nostrii si preferatii mamei...cu cei 8 butasi pusi in aceasta toamna, avem peste 20 si cativa de rose...

--------------------

De milioane de ani florile fabrica spini si de milioane de ani, totusi, oile mananca florile. Oare nu-i ceva serios sa cauti sa intelegi de ce florile se ostenesc sa mai fabrice spini care nu ajuta la nimic ?

+Quote Post
valentina
mesaj Oct 31 2009, 12:54 PM
Trimis la #3

miau-miau

Grup: Moderator Animalutul.ro
Postari: 748
Inregistrat pe: 19-February 09
De la: somewhere over the rainbow!
Membrul Nr.: 16,814

Tu, Floare Alba, dar ai niste tradafiri superbi. ma mir ca nu-ti plac. Nici gemul de tradafiri sau sucul de trandafiri rosii nu-ti place?
In copilarie era singurul suc rosu pe care il beam, nu de alta dar pe vremea mea nu se gasea Fanta, Cola sau Giusto ca acum biggrin.gif

Asta galben pe care ai surprins si roua e superb!!!

Asa arata trandafirul normal:

Rosa bracteata se numeste. Din el au fost creeati hibrizii care astazi inmoaie inimile multor domnisoare si doamne, de ce nu biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
floare_alba
mesaj Oct 31 2009, 11:55 PM
Trimis la #4

Crin

Pe la noi nu se face gem si suc de trandafiri...si chiar n-am mancat/baut niciodata asa ceva... blink.gif
Dar nici nu-s curioasa...nu prea-mi plac provocarile... tongue.gif

--------------------

De milioane de ani florile fabrica spini si de milioane de ani, totusi, oile mananca florile. Oare nu-i ceva serios sa cauti sa intelegi de ce florile se ostenesc sa mai fabrice spini care nu ajuta la nimic ?

+Quote Post
floare_alba
mesaj May 16 2010, 09:13 PM
Trimis la #5

Crin

Va prezint primii mei trandafiri, dintr-o zi de sambata cu multa ploaie.... sad.gif
http://pintzi.sunphoto.ro/TRANDAFIRI-10 ... si asta e doar inceputul.... tongue.gif

--------------------

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 23rd May 2012 - 02:22 PM

Informatii Plante

Florarii

Poze Flori

Discutii despre plante si gradina