Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Sep 26 2009, 10:01 PM
Trimis la
|
|
|
Narcisa ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 43 Inregistrat pe: 18-August 09 De la: bucuresti Membrul Nr.: 20,824 |
care dintre voi a incercat sa inmulteasca aceasta planta si sub ce forma :eu am taiat zilele trecute un lastar si lam pus intr-un pahar cu apa la inradacinat astept sa vad ce se intampla ,va intreb voi cum procedati?
-------------------- www.adda2000.sunphoto.ro
|
|
|
|
Oct 9 2009, 11:43 AM
Trimis la
|
|
|
Lalea ![]() Grup: Gradina Postari: 1 Inregistrat pe: 9-October 09 Membrul Nr.: 22,311 |
care dintre voi a incercat sa inmulteasca aceasta planta si sub ce forma :eu am taiat zilele trecute un lastar si lam pus intr-un pahar cu apa la inradacinat astept sa vad ce se intampla ,va intreb voi cum procedati? Eiiii, grea incercare! Ai nevoie de noroc, rabdare si caldura! Bouga inradacineaza greu, radacinile sunt fragile. Ar trebui sa urmaresti momentul cind apar radacinile in apa si sa pui butasul in pamint cu perlit si cu sticla in cap. Ii asiguri caldura necesara si nici in ruptul capului sa nu incerci sa scoti butasul sa verifici daca are radacini. S4cces! |
|
|
|
Oct 13 2009, 07:31 AM
Trimis la
|
|
|
Narcisa ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 43 Inregistrat pe: 18-August 09 De la: bucuresti Membrul Nr.: 20,824 |
Eiiii, grea incercare! Ai nevoie de noroc, rabdare si caldura! Bouga inradacineaza greu, radacinile sunt fragile. Ar trebui sa urmaresti momentul cind apar radacinile in apa si sa pui butasul in pamint cu perlit si cu sticla in cap. Ii asiguri caldura necesara si nici in ruptul capului sa nu incerci sa scoti butasul sa verifici daca are radacini. S4cces! multumesc pt. raspuns deci acum nu e momentul prielnic -------------------- www.adda2000.sunphoto.ro
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 02:21 PM |