Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Sep 20 2009, 12:30 PM
Trimis la
|
|
|
Narcisa ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 34 Inregistrat pe: 2-July 09 De la: Timisoara Membrul Nr.: 20,115 |
am primit o gardenie f.f.f.f. frumoasa.cand am primit-o era plina de boboci si flori,iar acum i-au cazut si bobocii si frunzele.frunzele s-au facut maronii si nu stiu de ce.ma puteti ajuta?multumesc
-------------------- |
|
|
|
Sep 21 2009, 11:51 AM
Trimis la
|
|
|
Narcisa ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 43 Inregistrat pe: 18-August 09 De la: bucuresti Membrul Nr.: 20,824 |
buna ,cred ca o uzi prea mult excesul de apa duce la patarea frunzelor probabil isi pierde boboci din cauza ca nu are nici lumina suficienta si apa dura de la robinet e unul din motive, ea ie iubitoare de fier infige un cui in ghiveci sper sa nu o pierzi a mea o am de 3 ani si poti sa o vezi pe sun photo in albumul meu adda2000 si de curand am mai primit o gardenie care e plina de boboci si din fericire ii merge bine
-------------------- www.adda2000.sunphoto.ro
|
|
|
|
Sep 22 2009, 09:52 AM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 368 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: Cluj Membrul Nr.: 16,815 |
Hm... Eu aveam o gardenie si o udam in fiecare zi cate putin. De asemenea adaugam in sticla in care era apa un pic de otet. (cam un capac la un litru de apa)
De asemenea poti folosi un fertilizant pentru acidofile. Sa speram ca isi va reveni |
|
|
|
Sep 22 2009, 09:56 AM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 368 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: Cluj Membrul Nr.: 16,815 |
De asemenea de vina pentru pierderea bobocilor poate fi si mutarea plantei, schimbarea locului, lumina insuficienta, gardenia fiind extrem de sensibila la modificarea factorilor externi de mediu.
|
|
|
|
Sep 22 2009, 10:50 AM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 748 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
e buna ideea cu fierul in ghiveci. si eu am facut la fel, la sfatul unei vecine si nu mi-a venit sa cred ca planta mea si-a revenit incet-incet. ce-i drept, nu i-am mai schimbat locul de atunci, ca de aia incepuse sa moara, i-am schimbat ghiveciul si locul, ca se facuse cam prea mare pentru ghiveciul de la florarie.
asta cu otetul nu o stiam, mersi Maxine de sfat. -------------------- |
|
|
|
Sep 25 2009, 09:28 AM
Trimis la
|
|
|
Narcisa ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 43 Inregistrat pe: 18-August 09 De la: bucuresti Membrul Nr.: 20,824 |
e buna ideea cu fierul in ghiveci. si eu am facut la fel, la sfatul unei vecine si nu mi-a venit sa cred ca planta mea si-a revenit incet-incet. ce-i drept, nu i-am mai schimbat locul de atunci, ca de aia incepuse sa moara, i-am schimbat ghiveciul si locul, ca se facuse cam prea mare pentru ghiveciul de la florarie. asta cu otetul nu o stiam, mersi Maxine de sfat. si totusi nu exista riscul de a o pierde cu otet? -------------------- www.adda2000.sunphoto.ro
|
|
|
|
Sep 30 2009, 10:16 AM
Trimis la
|
|
pai nu pui direct otet. pui de un capac de otet si il diluezi intr-un litru de apa.
perioada in care ii aplicam tratamentul acesta plantei mele a fost cel mai bun pentru ea. incearca |
|
|
|
Oct 2 2009, 12:51 PM
Trimis la
|
|
|
pai nu pui direct otet. pui de un capac de otet si il diluezi intr-un litru de apa. perioada in care ii aplicam tratamentul acesta plantei mele a fost cel mai bun pentru ea. incearca maxine eu incerc si nu am una am doua gardenii vezi ca daca mor, o iau pe a ta si daca si mai infloreste des e ok.gardenia mea care o am de 3 ani nu a mai inflorit in rest e sanatoasa si frumoasa -------------------- www.adda2000.sunphoto.ro
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 02:18 PM |