IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Dahlia
floare_alba
mesaj Aug 7 2010, 09:40 PM
Trimis la #1

Crin

Grup: Moderator Infogradina
Postari: 657
Inregistrat pe: 5-May 09
Membrul Nr.: 19,579

Dalia...superba floare de gradina...o gasim in divere culori si soiuri...este preferata mea...

Eu am inceput anul trecut cu ele...insa ceva din pamant mi-a atacat o treime din ele...
Rizomii obtinuti din cele salvate mi-au inghetat peste iarna...

In acest an am inceput cu altele: 2 de ghiveci si 7 de gradina...cele din ghiveci le-am avut inflorite toata vara insa cele din gradina iar risc sa le pierd...au crescut ff frumos, bobocii li s-au dezvoltat unele au inflorit iar altele dau semne de uscare...asta in ciuda faptului ca au avut atat apa cat si soare... sad.gif

Acestea sunt iubitele mele... http://pintzi.sunphoto.ro/DAHLIA-10

--------------------

De milioane de ani florile fabrica spini si de milioane de ani, totusi, oile mananca florile. Oare nu-i ceva serios sa cauti sa intelegi de ce florile se ostenesc sa mai fabrice spini care nu ajuta la nimic ?
Go to the top of the page

+Quote Post
floare_alba
mesaj Aug 7 2010, 09:43 PM
Trimis la #2

Crin

Grup: Moderator Infogradina
Postari: 657
Inregistrat pe: 5-May 09
Membrul Nr.: 19,579

Cum comentati acest subiect?
S-a intamplat sa pierdeti o parte din dalii si sa nu cunoasteti cauza exacta? unsure.gif

--------------------

De milioane de ani florile fabrica spini si de milioane de ani, totusi, oile mananca florile. Oare nu-i ceva serios sa cauti sa intelegi de ce florile se ostenesc sa mai fabrice spini care nu ajuta la nimic ?
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

3 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (3 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 23rd May 2012 - 02:22 PM

Informatii Plante

Florarii

Poze Flori

Discutii despre plante si gradina