Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Nov 13 2009, 01:26 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
Eu consider ca reginele toamnei sunt crizantemele...multi le asociaza cu Ziua mortilor insa mie imi plac...
Dau culoare gradinii in aceasta perioada a anului... Deocamdata am doar 2 culori si 3 soiuri de crizanteme iar din cele ciufulite aurii-portocalii am mai multe tufe... http://pintzi.sunphoto.ro/Crizanteme-09 . Voua va plac aceste flori in zeci de culori? -------------------- |
|
|
|
Nov 16 2009, 12:47 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 368 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: Cluj Membrul Nr.: 16,815 |
Si mie imi plac crizantemele enorm de mult. Dar din cate am inteles de la un inginer horticol cele in ghivece nu rezista prea mult. Poate ca cele din gradina sunt mai rezistente.
|
|
|
|
Nov 16 2009, 12:48 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 368 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: Cluj Membrul Nr.: 16,815 |
Nu mai am chef sa editez, asa ca scriu alt mesaj.
Sunt frumoase crizantemele tale. Imi plac ca sunt roz |
|
|
|
Nov 16 2009, 12:50 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
Ghiveciul l-am luat la inceputul verii...acum este la a doua inflorire...pana la primavara sigur planta ca ramane acolo ca sa i se intareasca radacinile si apoi voi vedea ce voi fac cu ea....
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 02:18 PM |