Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Jun 24 2009, 03:08 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
SUBSCRIU
niciodata nu m-au tentant nici pe mine -------------------- |
|
|
|
Jul 1 2009, 12:56 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator InfoMariaj.ro Postari: 413 Inregistrat pe: 26-March 09 De la: Cluj, Oradea, Brasov, Timisoara Membrul Nr.: 17,327 |
Eu folosesc foarte des oregano, este condimentul meu preferar
iubitului mei ii place mult bucusiocul si rozmarinul -------------------- Nebunia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa te astepti sa obtii alt rezultat. (Albert Einstein)
|
|
|
|
Jul 1 2009, 09:15 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 1,025 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Eu am oroare de rozmarin. Am gatit fructe de mare cu rozmarin. Aveau un miros oribil. Pentru mine mirosul e mai important decat aspectul. Daca miroare urat, nu mananc si sa stai in limba!
In schimb oregano e tare bun la paste si pizza. Mai ales cand o fac acasa -------------------- |
|
|
|
Jul 2 2009, 04:19 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 368 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: Cluj Membrul Nr.: 16,815 |
Si mie imi place oregano. Am mancat oregano doar impreuna cu paste. Mi-ar place sa stiu sa il folosesc in tot felul de mancaruri.
Cat despre rozmarin, eu stiam ca se foloseste la pregatirea mielului. |
|
|
|
Jul 16 2009, 08:09 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 748 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
rozmarinul e bun la peste. e chiar indicat la mancarurile cu peste. insa nici mie nu-mi place la miel. maica-mea il folosea in mancare de fasole cu ciolan. punea 2-3 ramurele la fiert, cu ciorba, si le scotea dupa vreo 25 de minute. dadea o aroma deosebita
-------------------- |
|
|
|
Nov 11 2009, 03:01 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 1,025 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Apropo de busuioc si plante aromatice, am apucat sa cumpar cartea lui Jamie Oliver despre condimente si ierburi. Poate voi posta cateva dintre sfaturile lui, pentru cele care n-ati mai gasit cartea in chioscuri. Am avut un noroc chior cand am cumparat-o, vanzatorul o uitase printre reviste si a gasit-o din greseala cand am cumparat ziarul
-------------------- |
|
|
|
Jun 7 2010, 05:51 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 523 Inregistrat pe: 29-October 08 Membrul Nr.: 14,943 |
nici mie nu imi plac combinatiile
-------------------- I'm hard to get Jack. All you have to do is asq
|
|
|
|
Sep 8 2011, 12:26 PM
Trimis la
|
|
|
Lalea ![]() Grup: Gradina Postari: 6 Inregistrat pe: 3-September 11 Membrul Nr.: 24,995 |
Eu sunt cu busuiocul. Imi place la nebunie, cred ca-l folosesc la orice. Daca as putea l-as pune si la prajituri!
-------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 7th February 2012 - 11:43 PM |