Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Jul 15 2009, 03:12 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator InfoMariaj.ro Postari: 413 Inregistrat pe: 26-March 09 De la: Cluj, Oradea, Brasov, Timisoara Membrul Nr.: 17,327 |
Mmmm, mie imi plac la nebunie rosiile alea de gradina, mari, mari, de un rosu mai inchis si crapate, se fac mai prin septembrie cred.
In rest, sunt mare fana a rosiilor, mananc adesea si goale, numai de pofta Ce am gatit ultima oara cu rosii, au fost 2 chestii: - o omletuta din vreo 4 oua, in care am pus putina branzica, chiar putin, rosii multe taiate cubulete, si putina sunculita afumata, piper, sare. a iesit excelenta, mai ales ca fiind putine ouale, rosiile au lasat multa zeama, si a fost tare interesanta dar foarte buna. Ne asteptam sa nu o putem manca, dar din contra am infulecat-o rapid. - apoi am mai facut o salatica buna buna, cu multe rosii, branzica sarata, cubulete de castraveti, ardei, smantana si ulei de masline puternic aromat eu de regula in salata de rosii pun ulei de masline, mi se pare ca se potriveste f bine -------------------- Nebunia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa te astepti sa obtii alt rezultat. (Albert Einstein)
|
|
|
|
Jul 15 2009, 04:50 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 368 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: Cluj Membrul Nr.: 16,815 |
vai ce pofta mi-ai facut. incredibil
|
|
|
|
Jul 16 2009, 12:00 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 748 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
si eu pun ulei de masline in salata. e mai gustos si satios. nu pot manca salatele care au ulei de floarea soarelui. sunt gretoase.
am facut recent salata cu varza, ardei gras rosu, ulei de masline, 3 rosii, si un pic de zeama de lamaie. o nebunie. merge foarte bine la o friptura mai satioasa, cum e cea de porc -------------------- |
|
|
|
Jul 22 2009, 05:56 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
Incep sa se coaca rosiile in gradina de la tara...si au un gust dulceag...
-------------------- |
|
|
|
Jul 31 2009, 12:29 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 748 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
rosiile de gradina au si un miros anume. am facut iarasi ieri niste ghiveci si mi-am dat seama ca rosiile din piata nu mai au mirosul si gustul ala specific rosiilor din gradina
-------------------- |
|
|
|
Aug 19 2009, 03:46 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
Intrucat s-au copt si cele din gradina, mama a facut 2 serii de bulion si au mai si ramas de papat...parca am inceput sa ma satur de ele...
-------------------- |
|
|
|
Aug 19 2009, 04:33 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 368 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: Cluj Membrul Nr.: 16,815 |
mananca floare alba cate rosii mai poti ca in mai putin de o luna o sa ti se faca dor de ele. cum spune fratemeu: mai bine sa iti fie rau, decat sa iti para rau |
|
|
|
Aug 19 2009, 04:59 PM
Trimis la
|
|
hehehe...ce nostim e fratele tau...dar cred ca daca mai vad multe in fata ochilor ( in aceasta perioada suntem la tara )...chiar ca o sa mi se faca rau...
-------------------- |
|
|
|
Aug 26 2009, 11:01 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator InfoMariaj.ro Postari: 413 Inregistrat pe: 26-March 09 De la: Cluj, Oradea, Brasov, Timisoara Membrul Nr.: 17,327 |
Am revenit
Revenind la rosii Asa arata inca rosioarele din gradina noastra: ![]() ![]() Abia astept sa se faca -------------------- Nebunia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa te astepti sa obtii alt rezultat. (Albert Einstein)
|
|
|
|
Aug 27 2009, 12:13 PM
Trimis la
|
|
Sa se faca?
La noi is pe terminate...aproape ca ne-am saturat de ele dar cred ca mai tare mama s-a saturat de facut bulion... -------------------- |
|
|
|
Dec 28 2011, 07:11 PM
Trimis la
|
|
|
Lalea ![]() Grup: Gradina Postari: 8 Inregistrat pe: 28-December 11 Membrul Nr.: 25,060 |
Nici nu exista grad de comparatie intre rosiile de gradina si cele cumparate
-------------------- |
|
|
|
May 11 2012, 11:34 AM
Trimis la
|
|
|
Lalea ![]() Grup: Gradina Postari: 7 Inregistrat pe: 16-September 11 Membrul Nr.: 25,002 |
eu sunt cam pofticios...ma gandesc acuma la rosii cu pate pe pita:D
-------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 02:23 AM |