IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

2 Pagini V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Rosii din magazin vs. rosii din gradina, e o diferenta!
iana
mesaj Jul 15 2009, 03:12 PM
Trimis la #21

Crin

Grup: Moderator InfoMariaj.ro
Postari: 413
Inregistrat pe: 26-March 09
De la: Cluj, Oradea, Brasov, Timisoara
Membrul Nr.: 17,327

Mmmm, mie imi plac la nebunie rosiile alea de gradina, mari, mari, de un rosu mai inchis si crapate, se fac mai prin septembrie cred.

In rest, sunt mare fana a rosiilor, mananc adesea si goale, numai de pofta smile.gif

Ce am gatit ultima oara cu rosii, au fost 2 chestii:
- o omletuta din vreo 4 oua, in care am pus putina branzica, chiar putin, rosii multe taiate cubulete, si putina sunculita afumata, piper, sare. a iesit excelenta, mai ales ca fiind putine ouale, rosiile au lasat multa zeama, si a fost tare interesanta dar foarte buna. Ne asteptam sa nu o putem manca, dar din contra am infulecat-o rapid.

- apoi am mai facut o salatica buna buna, cu multe rosii, branzica sarata, cubulete de castraveti, ardei, smantana si ulei de masline puternic aromat

eu de regula in salata de rosii pun ulei de masline, mi se pare ca se potriveste f bine

--------------------
Nebunia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa te astepti sa obtii alt rezultat. (Albert Einstein)
Go to the top of the page

+Quote Post
maxine
mesaj Jul 15 2009, 04:50 PM
Trimis la #22

Crin

Grup: Gradina
Postari: 368
Inregistrat pe: 19-February 09
De la: Cluj
Membrul Nr.: 16,815

vai ce pofta mi-ai facut. incredibil smile.gif

+Quote Post
valentina
mesaj Jul 16 2009, 12:00 PM
Trimis la #23

miau-miau

Grup: Moderator Animalutul.ro
Postari: 748
De la: somewhere over the rainbow!
Membrul Nr.: 16,814

si eu pun ulei de masline in salata. e mai gustos si satios. nu pot manca salatele care au ulei de floarea soarelui. sunt gretoase.
am facut recent salata cu varza, ardei gras rosu, ulei de masline, 3 rosii, si un pic de zeama de lamaie. o nebunie. merge foarte bine la o friptura mai satioasa, cum e cea de porc

--------------------

+Quote Post
floare_alba
mesaj Jul 22 2009, 05:56 PM
Trimis la #24

Crin

Grup: Moderator Infogradina
Postari: 657
Inregistrat pe: 5-May 09
Membrul Nr.: 19,579

Incep sa se coaca rosiile in gradina de la tara...si au un gust dulceag... rolleyes.gif

--------------------

De milioane de ani florile fabrica spini si de milioane de ani, totusi, oile mananca florile. Oare nu-i ceva serios sa cauti sa intelegi de ce florile se ostenesc sa mai fabrice spini care nu ajuta la nimic ?

+Quote Post
valentina
mesaj Jul 31 2009, 12:29 PM
Trimis la #25

miau-miau

Grup: Moderator Animalutul.ro
Postari: 748
De la: somewhere over the rainbow!
Membrul Nr.: 16,814

rosiile de gradina au si un miros anume. am facut iarasi ieri niste ghiveci si mi-am dat seama ca rosiile din piata nu mai au mirosul si gustul ala specific rosiilor din gradina

--------------------

+Quote Post
floare_alba
mesaj Aug 19 2009, 03:46 PM
Trimis la #26

Crin

Intrucat s-au copt si cele din gradina, mama a facut 2 serii de bulion si au mai si ramas de papat...parca am inceput sa ma satur de ele... blink.gif

--------------------

De milioane de ani florile fabrica spini si de milioane de ani, totusi, oile mananca florile. Oare nu-i ceva serios sa cauti sa intelegi de ce florile se ostenesc sa mai fabrice spini care nu ajuta la nimic ?

+Quote Post
maxine
mesaj Aug 19 2009, 04:33 PM
Trimis la #27

Crin

Postari: 368
De la: Cluj
Membrul Nr.: 16,815

smile.gif) si mama mea a facut litrii de bulion.
mananca floare alba cate rosii mai poti ca in mai putin de o luna o sa ti se faca dor de ele. cum spune fratemeu: mai bine sa iti fie rau, decat sa iti para rau smile.gif

+Quote Post
floare_alba
mesaj Aug 19 2009, 04:59 PM
Trimis la #28

Crin

hehehe...ce nostim e fratele tau...dar cred ca daca mai vad multe in fata ochilor ( in aceasta perioada suntem la tara )...chiar ca o sa mi se faca rau... blink.gif

--------------------

+Quote Post
iana
mesaj Aug 26 2009, 11:01 PM
Trimis la #29

Crin

Grup: Moderator InfoMariaj.ro
Postari: 413
Inregistrat pe: 26-March 09
De la: Cluj, Oradea, Brasov, Timisoara
Membrul Nr.: 17,327

Am revenit smile.gif vai, tare greu apuc sa va mai povestesc ce mai fac... tineretea asta...

Revenind la rosii smile.gif mie imi plac la nebunie rosiile de casa, acelea care se fac vara destul de tarziu. Is imense imense si crapate putin. Au culoarea aceea putin stinsa, nu e rosul chiar atat de aprins si au un miros fenomenal smile.gif

Asa arata inca rosioarele din gradina noastra:

Abia astept sa se faca smile.gif

--------------------
Nebunia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa te astepti sa obtii alt rezultat. (Albert Einstein)

+Quote Post
floare_alba
mesaj Aug 27 2009, 12:13 PM
Trimis la #30

Crin

Sa se faca? ohmy.gif
La noi is pe terminate...aproape ca ne-am saturat de ele dar cred ca mai tare mama s-a saturat de facut bulion... laugh.gif

--------------------

+Quote Post
jakeson13
mesaj Dec 28 2011, 07:11 PM
Trimis la #31

Lalea
*

Postari: 8
Inregistrat pe: 28-December 11
Membrul Nr.: 25,060

Nici nu exista grad de comparatie intre rosiile de gradina si cele cumparate smile.gif Cele din gradina sunt mult mai sanatoase si mai gustoase

--------------------

+Quote Post
cristi_1993
mesaj May 11 2012, 11:34 AM
Trimis la #32

Lalea
*

Postari: 7
Inregistrat pe: 16-September 11
Membrul Nr.: 25,002

eu sunt cam pofticios...ma gandesc acuma la rosii cu pate pe pita:D

--------------------

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

2 Pagini V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
Tags

4 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (4 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 23rd May 2012 - 02:23 AM

Informatii Plante

Florarii

Poze Flori

Discutii despre plante si gradina