IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Despre cultivarea ciupercilor in propria gradina
nuti
mesaj Sep 22 2010, 03:29 PM
Trimis la #1

Lalea
*

Grup: Gradina
Postari: 4
Inregistrat pe: 22-September 10
Membrul Nr.: 23,480

Cand te gandesti la gradinarit, te gandesti si la ciuperci? Probabil nu, insa ciupercile pot fi cultivate nu doar in padure ci si in gradina sau chiar intr-un parc mai vechi.
Ei, nici eu nu m-am gandit dar o prietena mi-a dat ideea de a cultiva ciuperci la mine in gradina. Iata ce am facut:
Intai m-am asigurat ca stiu care dintre ele sunt comestibile si care nu, deoarece doar cateva sute de specii din cele mai mult de 10.000 la nivel mondial sunt comestibile. Cand cercetam care ciuperci sunt comestibile si care nu am descoperit ca studiul ciupercilor este o stiinta si poarta numele de micologie.
Ciupercile membre ale clasei ‘Fungi', ele cresc oriunde in lume. De obicei le vei intalni in locuri umbroase si racoroase, cum ar fi padurile, subsolurile sau chiar pesterile. De ce nu si in gradina mea?
Ciupercile le-am cultivat intr-un loc fara prea multa lumina si care sa fie extrem de umed si racoros. Intr-o alta bucata de loc am cumparat de la magazinele online pamant gata insamantat. Tot ce am adaugat a fost putina apa.
Am avut prima recolta de ciuperci alaltaieri. Au fost delicioase.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 23rd May 2012 - 02:01 PM

Informatii Plante

Florarii

Poze Flori

Discutii despre plante si gradina