IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Despre poze, doar 500k?
floare_alba
mesaj May 6 2009, 10:19 AM
Trimis la #1

Crin

Grup: Moderator Infogradina
Postari: 657
Inregistrat pe: 5-May 09
Membrul Nr.: 19,579

Nu stiu daca s-a mai discutat despre acest subiect dar eu am o nelamurire....daca tot se vorbeste despre plante felurite, arbori, fructe...etc...acestea nu ar trebui argumentate cu imagini? Nu ne-ar fi mai usoar asa decat sa dai search pe google si sa revii cu comentarii...? unsure.gif
Ce se intampla daca am epuizat cei max 500 k? Nu mai putem posta imagini? Sau cum se procedeaza? blink.gif
Parerea mea este ca cei din administratie, ar trebui sa mai lucreze la aceasta problema...

A fost doar o parere si-mi cer scuze daca am suparat pe cineva...( poate ca si mine, mai gandesc si alti forumisti ).. smile.gif

--------------------

De milioane de ani florile fabrica spini si de milioane de ani, totusi, oile mananca florile. Oare nu-i ceva serios sa cauti sa intelegi de ce florile se ostenesc sa mai fabrice spini care nu ajuta la nimic ?
Go to the top of the page

+Quote Post
valentina
mesaj May 6 2009, 11:56 AM
Trimis la #2

miau-miau

Grup: Moderator Animalutul.ro
Postari: 748
Inregistrat pe: 19-February 09
De la: somewhere over the rainbow!
Membrul Nr.: 16,814

Floare Alba, poti face ca mine: le urci pe photobucket.com si pui poza de acolo. Am intrebat si eu la inceput de chestiunea asta, cica ar fi ceva setari standard. nu vreau sa mint dar eu parca asa am inteles de la admini.
eu pe animalutul.ro ma tot rugam de lilisor sa le urce ea in adminul ei si sa le puna pe forum dar am observat ca si pe alte forumuri, chiar straine, se foloseste mult photobucket sau imageshack.com.

trebuie sa-ti faci cont pe photobucket.com sau picasaweb.google.com (daca ai mail de la gmail, folosesti userul si parola din mail) si le urci acolo. asa ai si tu o colectie de poze. eu consider ca e mai simplu asa.

e mai bine asa, zic eu. Stii de ce? pentru ca in felul asta pozele le poti vedea si daca nu esti logata pe forum. eu citesc in fiecare zi forumul sa vad ce s/a mai postat nou si e frustrant cand nu poti vedea atasamentele ca nu esti logat.

Sper sa-ti fie de ajutor sugestiile mele. smile.gif

--------------------

+Quote Post
floare_alba
mesaj May 6 2009, 12:18 PM
Trimis la #3

Crin

Mersi Valentina pentru raspuns.... smile.gif
Cont photobucket, am...bun....
Atunci nu mai folosesc partea aia cu Administreaza Fisierele Atasate:? unsure.gif
In Photobucket, sub poza... sunt 4 coduri...care din acestea este potrivit pentru acest forum?
Codul respectiv il pun direct, langa raspuns?

Oricum aceste raspunsuri, cred, ca vor ramane in topic si cei necunoscatori ( cum sunt eu ) vor gasi informatiile necesare...fara sa mai intrebe... tongue.gif

--------------------

De milioane de ani florile fabrica spini si de milioane de ani, totusi, oile mananca florile. Oare nu-i ceva serios sa cauti sa intelegi de ce florile se ostenesc sa mai fabrice spini care nu ajuta la nimic ?

+Quote Post
floare_alba
mesaj May 6 2009, 02:47 PM
Trimis la #4

Crin

Tot incercand...am reusit... smile.gif
De sub poza, codul 4 ( de jos ) il atasezi la mesaj si e ok... wink.gif

--------------------

+Quote Post
valentina
mesaj May 6 2009, 04:01 PM
Trimis la #5

miau-miau

Grup: Moderator Animalutul.ro
Postari: 748
Inregistrat pe: 19-February 09
De la: somewhere over the rainbow!
Membrul Nr.: 16,814

Eu am inceput sa nu mai folosesc atasamentele, imi las spatiul acela putin pentru lucruri mai importante.
da, asa e, se foloseste linkul al 4-lea, e cu [img].
sscuze, am vrut sa-ti raspund mai devreme dar a picat rdsu.

--------------------

+Quote Post
floare_alba
mesaj May 6 2009, 06:44 PM
Trimis la #6

Crin

Multumesc oricum pentru intentie...esti o draguta... smile.gif

Eu nu am stiut...am crezut ca pozele tot din atasamente le incarci...daca intelegi ce veau sa zic...si aproape mi-am consumat cei 500k. Din greseli invatam, nu? tongue.gif

--------------------

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 23rd May 2012 - 01:50 PM

Informatii Plante

Florarii

Poze Flori

Discutii despre plante si gradina