Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Oct 9 2009, 04:04 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
Nicaieri pe alte forumuri nu am intalnit asa ceva...nici acolo nu poti sa ai intimitate pt ca cineva e cu ochii pe tine...Nu e corect!
Parerea mea este ca mai multa atentie ar trebui pe forum decat in alta parte....sa vezi si sa nu crezi... Sper ca voi/vom primi un raspuns indiferent daca va fi favorabil sau nu... -------------------- |
|
|
|
Oct 12 2009, 08:42 AM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 1,025 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
La ce comentarii te referi? Cele de pe site nu sunt aprobate, apar instant. Doar cele de la poze sunt aprobate pentru a ne proteja de spam. Exista niste robotei care asta fac: pun spam.
La ce alte comentarii te referi? -------------------- |
|
|
|
Oct 12 2009, 08:48 AM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
Strict la cele de la poze...m-am referit...
In loc sa va axati pe aceste "maruntisuri" ar trebui sa va ganditi la o mai buna organizare a forumului... Voi aveti de pierdut...totul e cam...haotic.... -------------------- |
|
|
|
Oct 12 2009, 08:54 AM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 1,025 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Floare, nu riscam sa ne umplem de spam. Nu-ti inteleg nedumerirea. Repet: sunt o multime de boti (robotei) care pun spam pe site, nu ma intreba care e rostul. Stiu sigur ca daca am lasa comentariile pozelor la liber, ne-am umple de spam. Am patit-o la inceput
Sunt lucruri ce tin de politica firmei, nu de noi in particular. Daca vrei o mai buna organizare a forumului, te facem moderator si ne ajuti sa schimbam ceva -------------------- |
|
|
|
Oct 12 2009, 09:20 AM
Trimis la
|
|
Nu e vorba de moderator sau nemoderator...voi sunteti multi in echipa admin...si ar trebui sa observati aceste lucruri...nu sa vin eu din exterior si sa sugerez acest lucru...
Normal ca si eu activez in cadrul forumului si as vrea sa fie totul sau aproape totul, ok... si sa ne simtim bine... Nu exista implicare din partea voastra...si alte cate....nu mai zic nimik... -------------------- |
|
|
|
Oct 12 2009, 09:29 AM
Trimis la
|
|
Si inca ceva....sa nu luati aceste "vorbe" ale mele in nume de rau...nu va cunosc si chiar nu am nimik cu nimeni...azi pot sa mai fiu pe forum de maine gata....nu ma obliga nimeni sa stau sau alte cate...
O zi buna tuturor. -------------------- |
|
|
|
Oct 12 2009, 09:48 AM
Trimis la
|
|
Nu le luam in nume de rau, pur si simplu lucrurile nu sunt chiar atat de simple precum ai crede.
Daca ai propuneri despre ce am putea face mai departe, ca sa fie bine pentru toti membrii forumului, te invit sa le impartasesti. Nu exclud pe nimeni, mai ales pe cineva care vrea sa faca ceva pe aici -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 01:50 PM |