Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Mar 4 2010, 04:20 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 1,025 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Cele mai ciudate fructe!
Din categoria fructelor ciudate, recunosc spasita ca mi s-au parut bizare capsunile siberiene. Sau cel putin asa au fost denumite de utilizatorul care ne-a trimis la redactie o descriere scurta a acestor fructe. CITAT Am auzit deja de ,,căpsuni de pom” adică de dudă, de căpşunii de sol adică căpşunii normali, cunoaştem multe preparate delicioase cu căpşuni, parfumuri cu aromă de căpşuni, dar de căpşuni cu frunze nu am auzit... Astfel de căpşuni existau în Siberia. Biologii încă mai caută motivul căruia i se datorează această deformare exterioară, probabil este vorba de nişte gene defecte, dar teoretic sunt fructe consumabile, deşi numai la o privire ţi se pierde puţin din pofta de a le gusta. Dar - numai din curiozitate - dacă ar apărea pe rafturile magazinelor la noi, le-aţi încerca gustul?
capsuna_siberiana.jpg ( 36.52k )
Numarul de Transferari: 0Tot din categoria fructelor ciudate face parte si Kiwano. ![]() -------------------- |
|
|
|
Mar 5 2010, 09:04 AM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
Vai ce pofta mi-ai facut de capsuni....
Oricum din aceia siberieni nu as manca.... -------------------- |
|
|
|
Mar 5 2010, 12:36 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 1,025 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Sincer? Nici eu. Tocmai de aceea am pus pe forum descrierea si imaginea fructului, sa vad si reactia voastra
-------------------- |
|
|
|
Mar 7 2010, 11:06 AM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
Asa, la prima vedere...n as zice ca in imaginea de mai sus este reprezentata o...capsuna...
-------------------- |
|
|
|
Mar 10 2010, 08:50 PM
Trimis la
|
|
eh, iti dai seama cate fructe ciudate exista pe lumea asta?
-------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 02:41 AM |