IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

6 Pagini V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> ce fructe preferate aveti, ce fructe preferate aveti si de ce
floare_alba
mesaj Jun 5 2009, 10:22 PM
Trimis la #41

Crin

Grup: Moderator Infogradina
Postari: 657
Inregistrat pe: 5-May 09
Membrul Nr.: 19,579

Ale mele sunt cirese tarzii si asta e f bine...dupa ce ne saturam de cele de Mai...urmeaza acestea...yamiiiii rolleyes.gif
Nu mai vorbesc de compotul de cirese, care este preferatul meu... tongue.gif rolleyes.gif

Noi, in familie, nu avem probleme din cauza capsunilor...cum se manifesta la tine alergia? unsure.gif

--------------------

De milioane de ani florile fabrica spini si de milioane de ani, totusi, oile mananca florile. Oare nu-i ceva serios sa cauti sa intelegi de ce florile se ostenesc sa mai fabrice spini care nu ajuta la nimic ?
Go to the top of the page

+Quote Post
valentina
mesaj Jun 8 2009, 07:15 PM
Trimis la #42

miau-miau

Grup: Moderator Animalutul.ro
Postari: 748
Inregistrat pe: 19-February 09
De la: somewhere over the rainbow!
Membrul Nr.: 16,814

pete rosii pe piele, mancarimi si iritatii. doctorita mi-a spus ca n-as fi singura care are alergie la capsuni, cica ar fi ceva comun.

--------------------

+Quote Post
maxine
mesaj Jun 10 2009, 12:26 PM
Trimis la #43

Crin

Grup: Gradina
Postari: 368
De la: Cluj
Membrul Nr.: 16,815

Foarte bine arata ciresele. F f f bine. Si bunica-mea are un cires de genu. Vai bune au fost.

Biata de tine Valentina.

+Quote Post
floare_alba
mesaj Jun 10 2009, 12:56 PM
Trimis la #44

Crin

Chiar azi am ajtat-o pe mama sa desfaca ciresele de samburi pentru gem....ea le lasa asa jumatati...si ii iese ff bun... rolleyes.gif

--------------------

De milioane de ani florile fabrica spini si de milioane de ani, totusi, oile mananca florile. Oare nu-i ceva serios sa cauti sa intelegi de ce florile se ostenesc sa mai fabrice spini care nu ajuta la nimic ?

+Quote Post
maxine
mesaj Jun 10 2009, 04:10 PM
Trimis la #45

Crin

Ati facut si compot? Stiu ca gemul de cirese e delicios, din pacate nu prea am mancat. smile.gif)
Cu Gel Fix l-ati facut?

+Quote Post
floare_alba
mesaj Jun 10 2009, 10:45 PM
Trimis la #46

Crin

Da cu Gel fix a facut....s-au mai smecherit si gospodinele.... tongue.gif
Compot urmeaza sa faca...este preferatul meu...yammmmmmmmmi. Chiar acum am un bol cu cirese in brate... tongue.gif
In schimb visinile nu-mi plac...nici natur nici in compot...doar in piscot... rolleyes.gif rolleyes.gif

Pe la noi este f slaba recolta de capsuni, abia am reusit sa ne saturam...anul trecut a facut mai multe borcane de gem si au mai ramas si pentru acest an...ca norocu'...

--------------------

+Quote Post
maxine
mesaj Jun 12 2009, 01:24 PM
Trimis la #47

Crin

Acuma tre sa recunosc ca si la noi a fost cam proasta recolta. Deh cu seceta asta. Dar am avut atata cat sa mancam pe saturate. De compoturi si gemuri nici nu poate fi vorba.
Visinele sunt bune in prajituri. Face mama o prajitura delicioasa cu visine. Am sa-i cer reteta smile.gif

+Quote Post
floare_alba
mesaj Jun 12 2009, 02:31 PM
Trimis la #48

Crin

Sa o pui pe forum ca sa o avem si noi ( daca e aia la care ma gandesc...nu-mi place intrucat are si nuca iar eu nu-s prietena cu ea sad.gif ).

--------------------

+Quote Post
floare_alba
mesaj Jun 21 2009, 10:35 AM
Trimis la #49

Crin

Ieri am mancat pr prima data in acest an, pepene galben...a fost super bun...si ce gust.... rolleyes.gif rolleyes.gif

--------------------

+Quote Post
liliana
mesaj Jun 21 2009, 10:56 AM
Trimis la #50

Admin

Grup: Root Admin
Postari: 1,025
Inregistrat pe: 29-October 08
De la: Oradea
Membrul Nr.: 15,223

Am vrut sa iau si eu din piata pepene galben dar era de Turcia asa ca am zis sa mai astept o saptamana, pana apare cel de Romania. Sa mai sprijinim si produsele locale, nu doar pe cele de import, nu? tongue.gif

Oricum mi-au spus colegele de serviciu ca pepenii de ROmania sunt mai buni decat cei din import. Tin minte ca in copilarie nu era saptamana fara pepene galben si nu era zi fara lubenita. Aveam probleme cu rinichii si vara era sezonul curelor. Scapam de nisipul acumulat peste an. Era o adevarata placere cura asta biggrin.gif in fiecare zi ma delectam cu lubenita.

Apropo, sa va intreb si pe voi. Ati mai vazut lubenita cu miezul galben-portocaliu? De cativa ani tot caut dar prin Bihor n-am vazut. Multi prieteni nici n-au vazut vreodata. E cea mai dulce si mai zemoasa lubenita. Se gaseau greu si pe vremea cand eram copil, acum parca nu mai exista deloc.

--------------------

+Quote Post
floare_alba
mesaj Jun 22 2009, 11:06 AM
Trimis la #51

Crin

CITAT(Lilisor @ Jun 21 2009, 10:56 AM) *
Sa mai sprijinim si produsele locale, nu doar pe cele de import, nu? tongue.gif

Apropo, sa va intreb si pe voi. Ati mai vazut lubenita cu miezul galben-portocaliu? De cativa ani tot caut dar prin Bihor n-am vazut. Multi prieteni nici n-au vazut vreodata. E cea mai dulce si mai zemoasa lubenita. Se gaseau greu si pe vremea cand eram copil, acum parca nu mai exista deloc.

Da...ai dreptate. wink.gif

Pe la noi se fac doar cele clasice...nici eu nu am vazut lebenita cu miezul galben-portocaliu unsure.gif

--------------------

+Quote Post
liliana
mesaj Jun 22 2009, 11:27 AM
Trimis la #52

Admin

Niciodata nu ai vazut? smile.gif
Noi eram innebunti in copilarie dupa lubenita asta smile.gif Era imposibil sa o nimeresti mai verde, mai amara sau acra. Era mereu dulce si pufoasa. Si avea mai putine seminte, de regula erau cam seci smile.gif

Deja imi lasa gura apa numai cand ma gandesc la asta tongue.gif

--------------------

+Quote Post
floare_alba
mesaj Jun 22 2009, 03:38 PM
Trimis la #53

Crin

Seci in sensul ca erau " fainoase"? Ceva de genu' am mancat... rolleyes.gif
Ai putintica rabdare ca acusi apar cei din sud cu lebenitele... tongue.gif laugh.gif

--------------------

+Quote Post
liliana
mesaj Jun 23 2009, 09:23 AM
Trimis la #54

Admin

Abia astept sa scada pretul la pepeni. Mi se pare cam mult 6 lei/kg.

--------------------

+Quote Post
iana
mesaj Jun 23 2009, 11:46 AM
Trimis la #55

Crin

Grup: Moderator InfoMariaj.ro
Postari: 413
Inregistrat pe: 26-March 09
De la: Cluj, Oradea, Brasov, Timisoara
Membrul Nr.: 17,327

Eu am luat pepene galben, tot de turcia si a fost delicios. Mi s-a facut pofta si nu am rezistat tentatiei (nu vreau sa ma gandesc cum o sa fac cand o sa fiu insarcinata tongue.gif ).
A fost 3,9 lei/kg.

Aroma delicioasa, culoare super l-am savurat in cateva minute (prietenul meu nu se da in vant dupa ei asa ca l-am impartit doar cu mine biggrin.gif )

Astept sa apara ai nostri. Vai si abia astept sa apara si porumbul de fiert. Mor dupa porumb fiert.

Daca ar fi sa aleg ce sa mananc mereu, lista ar fi asa:
- la micul dejun: porumb fiert, porumb fiert, porumb fiert
- la pranz: porumb fiert, salatica de vara, papanasi ca desert
- cina: porumb fierts si o portie de fructe (pepeni galbeni cel mai des)

biggrin.gif

--------------------
Nebunia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa te astepti sa obtii alt rezultat. (Albert Einstein)

+Quote Post
floare_alba
mesaj Jun 23 2009, 12:19 PM
Trimis la #56

Crin

La strand la Tasnad ( daca sunteti din BH cu siguranta ati auzit de el ) am vazut porumb fiert, cred ca era 3 lei buc.

--------------------

+Quote Post
valentina
mesaj Jun 23 2009, 04:36 PM
Trimis la #57

miau-miau

E cam departe Tasnadul de mine biggrin.gif poate dupa ce se face porumbul in gradina voi fierbe si eu. si am sa-ti fac in ciuda, iana biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
floare_alba
mesaj Jun 23 2009, 05:55 PM
Trimis la #58

Crin

De la mine la Tasnad sunt ~ 15 km...poate o data ne vom intalni pe acolo... tongue.gif

--------------------

+Quote Post
maxine
mesaj Jun 24 2009, 09:36 AM
Trimis la #59

Crin

CITAT(iana @ Jun 23 2009, 11:46 AM) *
Eu am luat pepene galben, tot de turcia si a fost delicios. Mi s-a facut pofta si nu am rezistat tentatiei (nu vreau sa ma gandesc cum o sa fac cand o sa fiu insarcinata tongue.gif ).
A fost 3,9 lei/kg.

Aroma delicioasa, culoare super l-am savurat in cateva minute (prietenul meu nu se da in vant dupa ei asa ca l-am impartit doar cu mine biggrin.gif )

Astept sa apara ai nostri. Vai si abia astept sa apara si porumbul de fiert. Mor dupa porumb fiert.

Daca ar fi sa aleg ce sa mananc mereu, lista ar fi asa:
- la micul dejun: porumb fiert, porumb fiert, porumb fiert
- la pranz: porumb fiert, salatica de vara, papanasi ca desert
- cina: porumb fierts si o portie de fructe (pepeni galbeni cel mai des)

biggrin.gif

La fel. Doar ca in loc de pepeni galbeni (pe care nu ii suport) as manca struguri.
Meniul meu de vara e struguri, porumb, struguri, porumb etc...
Cand mananc prima data porumb, parca intru in sevraj, nu ma mai pot opri.
In curand... in curand.... smile.gif)

+Quote Post
valentina
mesaj Jun 24 2009, 01:41 PM
Trimis la #60

miau-miau

mi-ati facut atata pofta cu strugurii astia incat am dat o fuga la piata si mi-am cumparat un kg. ioai, buni mai sunt! biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

6 Pagini V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
Tags

6 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (6 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 23rd May 2012 - 02:27 AM

Informatii Plante

Florarii

Poze Flori

Discutii despre plante si gradina