IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Kalanchoe, ajutoooooooooooooooorrrrrrrr,vaa rooog
anamaria.larisa
mesaj Nov 28 2009, 02:00 PM
Trimis la #1

Narcisa
**

Grup: Gradina
Postari: 34
Inregistrat pe: 2-July 09
De la: Timisoara
Membrul Nr.: 20,115

buna.am si eu o kalanchoe la care i s-au muiat frunzele din varf.ce poate avea?prea putina/multa apa sau......... huh.gif huh.gif huh.gif huh.gif

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
liliana
mesaj Dec 2 2009, 03:02 PM
Trimis la #2

Admin

Grup: Root Admin
Postari: 1,025
Inregistrat pe: 29-October 08
De la: Oradea
Membrul Nr.: 15,223

De cat timp o ai? Stiu ca periodic trebuie tunsa, adica ciupite frunzele de la varf. Daca are deja cateva luni, tunde-o pana aproape de baza si apoi tine-o la lumina. De 2 ori pe luna ii poti pune ingrasaminte pentru plante.

Kalanchoe nu are nevoie de multa apa, mai degraba ii place pamantul uscat.

Cateva sfaturi de pe blogul unei doamne care stie mai multe despre ingrijirea acestei flori: http://elisagradinameadevis.wordpress.com/...1/23/kalanchoe/
CITAT
Planta are nevoie de multa lumina pentru a se dezvolta; daca nu primeste suficienta lumina frunzele se inrosesc pe margine. Vara nu o plasati in plin soare pentru ca frunzele sale, care contin multa apa, se vor arde. Primavara devreme si toamna, razele directe ale soarelui sunt destul de slabe cat sa nu raneasca planta.

Udati bine planta atunci cand pamantul este uscat la atingere, dar nu exagerati, pentru ca ii pot putrezi radacinile. Apa de udat trebuie sa fie la temperatura camerei. Kalanchoe rezista si intr-un mediu uscat, dar nu pentru mult timp, pentru ca ii va afecta serios dezvoltarea; planta va avea nevoie de o perioada de adaptare cand va reveni la un mediu normal, si in aceasta perioada e bine sa evitati sa o udati pe frunze.

--------------------

+Quote Post
anamaria.larisa
mesaj Dec 5 2009, 03:30 PM
Trimis la #3

Narcisa
**

Grup: Gradina
Postari: 34
Inregistrat pe: 2-July 09
De la: Timisoara
Membrul Nr.: 20,115

CITAT(Liliana I @ Dec 2 2009, 04:02 PM) *
De cat timp o ai? Stiu ca periodic trebuie tunsa, adica ciupite frunzele de la varf. Daca are deja cateva luni, tunde-o pana aproape de baza si apoi tine-o la lumina. De 2 ori pe luna ii poti pune ingrasaminte pentru plante.

Kalanchoe nu are nevoie de multa apa, mai degraba ii place pamantul uscat.

Cateva sfaturi de pe blogul unei doamne care stie mai multe despre ingrijirea acestei flori: http://elisagradinameadevis.wordpress.com/...1/23/kalanchoe/

kalanchoe are 10 luni,am inmultit-o prin butasi.la inceput,a fost mica,dar acum s-a dezvoltat considerabil.frunzele din varf nu le-a avut moi la inceput,ci acum recent au inceput sa fie mai moi decat celelalte.multumesc pentru sfaturi. biggrin.gif

--------------------

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 23rd May 2012 - 02:11 AM

Informatii Plante

Florarii

Poze Flori

Discutii despre plante si gradina