Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Sep 14 2009, 11:51 AM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 523 Inregistrat pe: 29-October 08 Membrul Nr.: 14,943 |
Florarii in Timisoara Aici este o lista cu Florarii inTimisoara unde puteti gasi, plante taiate, plante de exterior, plante de interior, aranjamente de flori, buchete de mireasa si altele. -------------------- I'm hard to get Jack. All you have to do is asq
|
|
|
|
Sep 20 2009, 12:33 PM
Trimis la
|
|
|
Narcisa ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 34 Inregistrat pe: 2-July 09 De la: Timisoara Membrul Nr.: 20,115 |
Florarii in Timisoara Aici este o lista cu Florarii inTimisoara unde puteti gasi, plante taiate, plante de exterior, plante de interior, aranjamente de flori, buchete de mireasa si altele. eu cred ca plantele din florarii sunt "drogate".adica au extrem de multe substante in ele. -------------------- |
|
|
|
Sep 21 2009, 11:02 AM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 748 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
Nu cred. Una e sa fie ingrijire bine si alta e sa fie "drogate". Eu cred ca sunt ingrijite bine
-------------------- |
|
|
|
Sep 23 2009, 09:04 AM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 368 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: Cluj Membrul Nr.: 16,815 |
Hm... Sunt de acord cu amandoua. Multi se plang de faptul ca florile mor in scurta vreme dupa ce le-au adus de la florarii, sere. Probabil, ca cei de acolo le trateaza, pentru a arata bine si a se vinde.
Am vazut de mult ori cum le dau cu ceva spray pentru luciul frunzelor. |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 02:08 AM |