Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Nov 18 2009, 03:54 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 1,025 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Care e cel mai frumos cadou pe care i-l poti face unei femei pasionata de gradinarit si flori? O floare mai aparte. Desigur, e un cliseu insa cred ca nu sunt singura reprezentanta a sexului frumos care se bucura cand primeste un ghiveci cu o floare mai speciala.
Imi plac si arbustii asa ca anul acesta as vrea sa-mi aduca "Mosul" un bonsai. Sau macar un brad in ghiveci, sa fim eco dar totusi sa pastram spiritul Craciunului. Voi ce ati vrea sa primiti cadou de la "Mos Craciun"? ![]() -------------------- |
|
|
|
Nov 18 2009, 10:09 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
Eu n-as vrea cadou, o floare...aia mi-o cumpar sau o primesc cu alte ocazii...
Imi plac bijuteriile deosebite si mai ales unicate...imi plac lucrurile fine ( parfumuri, haine etc.) Are din ce alege, nu? -------------------- |
|
|
|
Jan 22 2010, 02:34 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 1,025 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Ai dreptate Floare Alba.
Mosul a lasat florile pentru vara si de Craciun mi-a adus parfumul preferat. Pe care l-am cautat cateva luni bune si nu l-am gasit in Oradea. Ce ti-a adus pana la urma? Parfum, haine sau bijuterii? -------------------- |
|
|
|
Jan 22 2010, 03:22 PM
Trimis la
|
|
![]() Crin ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Infogradina Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
Anul acesta s-a axat dor pe haine...bijuterii mi-a adus de Craciunul trecut, de ex....
Parfumuri am si eu 3...sunt de calitate si 2-3 pulvrizari pe ici-colo ajung pt toata ziua.... Si ce parfum ai cautat, daca nu-i secret? Pe net gasesti tot ce vrei... -------------------- |
|
|
|
Jan 25 2010, 12:35 PM
Trimis la
|
|
Am cateva parfumuri preferate. Unul dintre ele, pe care nu l-am gasit multa vreme, e C-thru negru sau C-thru mov. Sunt singurele care-mi plac de la firma asta. De ziua mea am gasit C-thru rosu, galben, albastru dar nicaieri ce doream eu. Si l-am gasit pana la urma, inainte de Craciun, intr-un set alaturi de o crema de corp si un deodorant. Adus de la vecinii de peste granita si vandut in piata...
![]() N-am cautat pe internet, ai dreptate, era mai simplu. Dar probabil si mai scump. Nu prea se renteaza sa dau 50 de lei pe un parfum si inca 25 de livrare. De asemenea, ador Belong de la Celine Dion. Mireasma e mai personala, nu atat de tipatoare sau intruziva. E pur si simplu un parfum discret. De altfel, cam toate parfumurile mele preferate sunt discrete, deloc puternice incat sa-ti "mute nasul din loc". -------------------- |
|
|
|
Jan 25 2010, 12:39 PM
Trimis la
|
|
Ooooo...eu sunt opusul tau...imi plac parfumurile tari...in deosebi cele pt barbati ( recunosc ca m-am dat de cateva ori cu un Armani negru de-al sotului meu
Acestea prefer sa mi le cumpar eu...deoarece am mai multe parfumuri preferate.... -------------------- |
|
|
|
Jan 25 2010, 01:08 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 748 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
Mie-mi plac doar parfumurile florale. cele cu iasomie si levantica in special. in rest, nu am marci preferate. cred ca de asta am fost usor de multumit anul asta de sarbatori cu un ghiveci frumos in care troneaza un... cactus!
-------------------- |
|
|
|
Jan 25 2010, 01:23 PM
Trimis la
|
|
Daca tot ai pomenit de acel cadou "special"...citeste aici http://www.infogradina.ro/forum/cum-va-pla...-t502-p-40.html , ultimul meu post...e o povestioara Floarea si omida...
Si tepii zilei de azi sunt floare zilei de maine.... -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 01:54 AM |