IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

2 Pagini V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Cel mai iute ardei din tara, Concurs Infogradina si Foarteiute.ro
june
mesaj Sep 29 2010, 02:02 PM
Trimis la #1

Admin

Grup: Root Admin
Postari: 523
Inregistrat pe: 29-October 08
Membrul Nr.: 14,943

Infogradina.ro si foarteiute.ro te invita la concursul: Cel mai iute ardei din Romania.
Avem pentru tine 5 premii extrem de iuti.

Fisier Atasat  chilli300.jpg ( 43.1k ) Numarul de Transferari: 0

Ce trebuie sa faci?

1. Sa fii membru Infogradina.ro
2. Sa intri pe Foarteiute.ro si sa iti alegi un produs si sa salvezi poza produsului respectiv
3. Urca apoi poza pe forumul Infogradina si spune la ce ai folosi sau ce ai face cu respectivul produs.

Perioada de desfasurare a concursului

Concursul "Cel mai iute ardei din Romania" se desfasoara intre 01 octombrie si 31 octombrie 2010 ora 23.59

Acordarea premiilor

Pe data de 3 noiembrie vor fi anuntati castigatorii. Cei 5 castigatori vor fi desemnati de un juriu format dintr-un membru Infogradina.ro si un membru Foarteiute.ro
Fiecare participant va primi o nota pentru comentariul sau. Primii 5 castigatori cu cea mai mare nota vor fi desemnati castigatori.
Participantii vor fi notati in functie de originalitatea, creativitatea, umorul comentariului lor.

Premii

1. Kit pentru plantarea ardeilor iuti in apartament
2. Kit ardei ornamental
3. Sos Bhut Jolokia si un plic seminte ardei iute Twilight
4. Sos Hot Habanero si un plic seminte Prairie Fire
5. Un plic seminte Cherry Bomb si un plic seminte Prairie Fire

Cum sa fii membru Infogradina.ro

Iata ce trebuie sa faci:
1. Completeaza campurile obligatorii din sectiunea inregistreaza-te pe infogradina
2. Vei primi automat un mail de confirmare pe adresa de mail completata la inregistrare.
3. Urmeaza pasii din mesajul primit.
4. Apoi vino pe forum si participa la concurs.

Cum sa postezi o poza pe forumul infogradina.ro

1. Da click pe "Raspunde"
2. Apare noul post in care poti sa scrii comentariul referitor la produsul ales de tine.
3. Sub spatiul pentru noul post exista butonul "Browse". Da click pe el.
4. Incarca poza din calculatorul tau, apoi apasa incarca.
5. Dupa ce fisierul s-a incarcat da click pe "Administreaza Fisierele Atasate". Acolo vei gasi poza incarcata de tine. Da click pe prima inconita cu semnul plus verde
6. In spatiul unde se completeaza postul vei observa o expresie in genul [attachment=poza_exemplu.jpg]. Felicitari poza ta s-a incarcat.
7. Daca doresti sa vezi cum arata mesajul tau da click pe Previzualizeaza mesajul iar daca esti sigur poti da direct click pe Trimite mesaj

--------------------
I'm hard to get Jack. All you have to do is asq
Go to the top of the page

+Quote Post
alisoniaaa
mesaj Oct 1 2010, 10:24 AM
Trimis la #2

Lalea
*

Grup: Gradina
Postari: 1
Inregistrat pe: 1-October 10
Membrul Nr.: 23,493

Am ales Kit pentru plantarea ardeilor iuti in apartament pentru ca mi-ar placea sa-l am, deoarece familia mea este o mare consumatoare de ardei iuti si am fi foarte bucurosi daca am avea chiar aici, in apartamentul nostru si la dispozitia noastra ardei iuti proaspeti,deliciosi, si bineanteles bio.
Fisiere Atasate
Fisier Atasat  46_144_large.jpg ( 23.73k ) Numarul de Transferari: 0

+Quote Post
Enamorarte
mesaj Oct 1 2010, 09:46 PM
Trimis la #3

Lalea
*

Inregistrat pe: 23-August 10
Membrul Nr.: 23,437

amor picant

Cel mai iute glont..pardon...ardei este Valentine's Day,dar chiar si asa (daca suna a dragoste)_Valentine's day...te iuteste de vezi numai inimioare!si se schimba la culoarea dupa situatie(pai daca esti la inceput,mai timid e asa movuliu,dar cand se lasa cu iubire, rosu se aprinde).
El (fie el si un singur ardeiul iute) e imaginea inflacararii si frumusetii,el e pasiunea si cupidonul (care pisca cu iutimea sa,adica cu "sagetiile"sale),chiar daca nu e ca zbarcitul Bhut Jolokia (cunoscut si ca Naga Jolokia),e suficient sa-l atingi si sa musti din el!Sigur va satisface orce dorinta!caci in caz contrar razbunarea ardeiului este instantanee ,si n-ai vrea sa o cunosti!Totul trebuie sa fie cu masura!

Lasand povestiile, ardeiul iute este foarte bun pentru sanatate (excluzand oamenii care sufera de anumite bolii si carora li se interzice),si din cate am mai citit este bun impotriva cancerului!Am vazut pe site-ul Dumneavoastra niste specii foarte interesante,n-am mai vazut ardeii in forma de ciocolata,spre exemplu.Eu cultiv (stau la tara) decat soiuri clasice de ardei (la noi ardeiul are o importanta deosebita mai ales la ciorbe,nu exista sa nu avem ardei iute).Pentru iarna ii tocam si ii facem pasta,ca sa ne ajunga!
Felicitari pentru munca dvs de-a va ocupa de un domeniu ,de care,de ce sa nu recunosc,nu stiam ca e asa de vast!

http://www.foarteiute.ro/product.php?id_product=20
Fisiere Atasate
Fisier Atasat  20_78_thickbox.jpg ( 23.42k ) Numarul de Transferari: 0

+Quote Post
adina_lixy
mesaj Oct 3 2010, 01:42 PM
Trimis la #4

Lalea
*

Postari: 2
Inregistrat pe: 3-October 10
Membrul Nr.: 23,502

Pentru concursul Cel mai iute ardei din Romania wink.gif

Folosim foarte des ardei iuti in special iarna cand taiem porcul si facem carnati.

In punem un ardei iute in ciorbita si ne trece mai repede raceala sau gripa.
Ardeiul iute are un efect de calmare, datorita compusilor antiinflamatorii

Impreuna cu fratele meu am facut cadou prietenilor dulceata de ardei iute,reteta arata asa:

Am folosit 100 g ardei iute si 150 ardei gras galben si rosu. Am facut siropul din 200 ml otet, 50 ml apa si 2 dl zahar. Mi-a iesit un borcan de 200 g. E bunutza, merge bine cu o friptura. Eu am gustat un pic langa un snitel.
Semintele de la ardeiul iute nici nu m-am chinuit sa le scot pentru ca oricum nu se simt in dulceata. Eu am taiat ardeiul iute cu foarfeca de verdeturi...a mers repede.
Ma gandesc sa mai facem cadouri de Craciun la prieteni, de Craciun sa dai ceva facut de tine, in casa. E mai valoros si mai preciat decat ceva cumparat
Fisiere Atasate
Fisier Atasat  Belpicen_ardei_iute.jpg ( 34.14k ) Numarul de Transferari: 0

+Quote Post
adina_lixy
mesaj Oct 3 2010, 01:59 PM
Trimis la #5

Lalea
*

Inregistrat pe: 3-October 10
Membrul Nr.: 23,502

As dori sa mai specific cate ceva despre ardeiul iute si calitatiile lui

Ardeiul iute în lume are mai multe varietăţi, şi fiecare popor a denumit-o in felul său:ardei iute, chili, paprica, pepperoni, tabasco şi astea sunt doar unele şi cele mai cunoscute denumiri ale acestei plante care în acelaşi timp pişcă, decorează dar şi tratează. Acest ingredient minune de nelipsit din bucătăria mexicanilor, ungurilor, italienilor şi nu în ultimul rând al românilor vine din America centrală şi de sud.

Dacă ai dureri reumatice sau crampe musculare, ardeiul iute aplicat ca o pastă sau unguent pe zona dureroasă poate fi un foarte bun antiinflamator.Ca să obţii o pastă de ardei iute iei 2-3 bucăţi şi le macini cu maşina de tocat. Această pastă care rezultă din pasare se pune intr-un tifon sau într-o batistă şi se aplică pe zona dureroasă. Dacă vrei un unguent îl găseşti în farmaciile naturiste, dacă ai des crampe şi cârcei introdu în alimentaţia ta acest ingredient.

Ardeiul iute este bogat în vitamina A şi C şi în bioflavonoide şi din acest motiv face ca vasele de sânge să devină mai elastice şi să se adapteze la fluctuaţiile de tensiune arterială. Dacă consumi regulat ardei iute poţi să previi o comoţie cerebrală sau un infarct miocardic. Această plantă are şi proprietăţi antibacteriene. Ea ajută la decongestionarea căilor respiratorii şi la eliminarea mucozităţilor şi previne sinuzita. Poţi să tratezi cu ardeiul iute şi problemele digestive, dacă ai auzit din mai multe surse că ardeiul iute irită stomacul să nu te laşi păcălită. Dacă foloseşti tinctură de ardei iute ea îţi uşurează digestia, protejează mucoasa stomacală şi favorizează eliminarea gazelor. Iei o jumătate de linguriță din această tinctură şi o diluezi cu puţină apă şi o bei de trei ori pe zi.
Dacă ai probleme cu circulaţia periferică să ştii că aliatul tău de încredere este ardeiul iute. Poţi să îl introduci în alimentaţia ta sau să îţi cumperi unguent şi să îţi masezi mâinile şi picioarele cu el. Cu mare grijă să nu îţi inflamezi pielea dacă masezi prea dur. Toţi ne dorim să rămânem tineri mai mult timp, ardeiul iute este un mare ajutor în acest scop pentru că ţine la distanţă radicalii liberi şi imunizează. În acelaşi timp alungă şi oboseala.
În caz de răceală şi gripă când ai nasul înfundat şi abia mai poţi respira, mănâncă un pic de ardei iute şi te va ajuta la curăţarea căilor respiratorii şi îţi desfundă rapid nasul. Foarte puţine lucruri te ajută în cazul în care ai psoriazis, dar unguentul de ardei iute calmează mâncărimile şi reduce roşeaţa.

Sunt oameni care luptă cu un viciu foarte grav, cu alcoolismul. Dacă cunoşti pe cineva cu acest caz poţi să îl ajuţi cu tinctura de ardei iute. Reţeta e următoarea. Faci o cană de ceai de pelin şi pui în el de la 10 la 30 de picături de tinctură de ardei iute. Îi dai acest preparat de câte ori simte nevoia să bea alcool.
Multă lume nu mănâncă ardei iute din cauza că simt că le ia gura foc când mănâncă. Dacă iei o gură de iaurt, smântână sau lapte va trece iuţeala ardeiului. Acelaşi efect îl are şi mierea dar poţi să mănânci şi o gură de pâine ca să scapi de disconfort.

Fisiere Atasate
Fisier Atasat  Belpicen_ardei_iute.jpg ( 34.14k ) Numarul de Transferari: 0

+Quote Post
nea mielu
mesaj Oct 4 2010, 12:48 PM
Trimis la #6

Lalea
*

Inregistrat pe: 4-October 10
Membrul Nr.: 23,505

Fisier Atasat  48_149_large.jpg ( 13.81k ) Numarul de Transferari: 0

Bhut Jolokia uscati.. yummi..
As dori sa incerc minunatia asta, pentru ca am gustat destule chestii iuti la viata mea (habaneros de pilda), dar pe King inca nu. Daca nu castig, am sa cumpar unul cu siguranta. blink.gif

+Quote Post
lordico
mesaj Oct 4 2010, 09:04 PM
Trimis la #7

Lalea
*

Inregistrat pe: 4-October 10
Membrul Nr.: 23,510

Am calatorit cat am avut ocazia prin lume si m-am indragostit de Asia si de mancarea picanta de acolo. Am tot "exersat" pana ce mi-am depasit si mentorii cu ochii oblici in toleranta "materialelor combustibile" din minunile culinare de acolo. Am tot cautat noi provocari, mi-am gasit pana si sotie indonezianca care gateste "inflacarat" zi de zi, dar simt ca viata nu-mi va fi pe deplin justificata pana la partida pe care intr-o zi sper sa o am cu Regele Lor, Iutimea Sa Bhut Jolokia!

Pana atunci, ma multumesc cu poza ce urmeaza si exersez, exersez si iar exersez !

Fisiere Atasate
Fisier Atasat  Bhut_Jolokia.jpg ( 56.63k ) Numarul de Transferari: 0

+Quote Post
nicoleta
mesaj Oct 5 2010, 07:58 AM
Trimis la #8

Lalea
*

Postari: 3
Inregistrat pe: 5-October 10
Membrul Nr.: 23,512

Cel mai iute ardei este Bhut Jolokia

Sunt cel mai hot ardei / Esti cel mai hot ardei
de vrei sau nu sa crezi, / Chiar te cred
Cheama-ma,iubeste-ma / Al meu esti...
Atinge-ma si musca-ma / Nu te mai las...
Aprinde-te si simpte-ma / Simpt iuteala ta
Papilele iti sunt sugrumate / Numai imi stinge nimeni
Placerile sunt dezlantuite / focul tau din gura mea
Aroma ardeiata te cuprinde / Aroma m-a cuprins
Lasa-te invaluit...de un ardei FOARTE IUTE! / Esti Foarte IUTE!
(adica de mine Bhut Jolokia ) / ...Bhut Jolokia (Fanul tau :sotul meu Ioan)

Ardeiul iute e de nelipsit la noi,sotul meu e fanul nr1.!

Fisiere Atasate
Fisier Atasat  11_51_thickbox.jpg ( 119.81k ) Numarul de Transferari: 0

+Quote Post
eduard.ciobotea
mesaj Oct 14 2010, 08:13 AM
Trimis la #9

Lalea
*

Inregistrat pe: 14-October 10
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 23,530

Fisier Atasat  hot.JPG ( 11.53k ) Numarul de Transferari: 0

Am cumparat sosul acesta si l-am incercat Luni. Azi e Joi si tot ce va pot spune este ca INCA AM "AMINTIRI" FIERBINTI tongue.gif tongue.gif tongue.gif Bun de toooottt:)

HUHAAA!!!

blink.gif

P.S. Am incercat sa plantez ardei iuti in casa de cateva ori dar au murit de fiecare data sad.gifsad.gif Nu stiam ca e nevoie de un kit pentru asa ceva? Hmmmmmm... dry.gif

+Quote Post
max
mesaj Oct 14 2010, 10:35 AM
Trimis la #10

Narcisa
**

Grup: Moderator Infogradina
Postari: 20
Inregistrat pe: 13-February 09
Membrul Nr.: 16,737

Mie ciocolata asta imi face cu ok-ul. Adica nu imi pot imagina gustul dulce al ciocolatii cu iuteala ardeiului. Dar sunt dispusa sa incerc smile.gif

+Quote Post
iana
mesaj Oct 14 2010, 05:59 PM
Trimis la #11

Crin

Grup: Moderator InfoMariaj.ro
Postari: 413
Inregistrat pe: 26-March 09
De la: Cluj, Oradea, Brasov, Timisoara
Membrul Nr.: 17,327

Pfu, nu mi-a fost usor sa aleg... imi plac mancarurile picante, imi plac ardeii, imi place senzatia aceea usor calda care iti ramane pe buze si pe limba dupa ce mananci ceva iute. Pentru ca sunt mare fana sosuri smile.gif am ales cel mai iute sos din lume, 10 Minutes Burn.

Fisier Atasat  hotty.jpg ( 31.16k ) Numarul de Transferari: 0

Cand am descoperit bine-cunoscutul Eros Pista, am devenit oarecum dependenta de el, trebuia sa il mananc cu orice smile.gif acum nu mi se mai pare atat de iute si, pentru ca sosul acesta se lauda ca e cel mai iute din lume, o sa-l incerc, cu siguranta.

Ce mi-a mai starnit interesul smile.gif sunt bomboanele de ciocolata iuti. Nu am gustat niciodata asa ceva si sunt atat de curioasa. Nu imi dau seama cum poate sa fie combinatia intre picant si dulce insa sunt foarte tentante smile.gif

--------------------
Nebunia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa te astepti sa obtii alt rezultat. (Albert Einstein)

+Quote Post
Mihai Paula
mesaj Oct 15 2010, 09:13 PM
Trimis la #12

Lalea
*

Grup: Infomariaj.ro
Postari: 4
Inregistrat pe: 20-April 10
Membrul Nr.: 23,183

Am ales acest produs pentru ca imi plce tare mult jocul de culori, este un ornament superb, apoi este si necesar. smile.gif
Fisiere Atasate
Fisier Atasat  Belpicen.jpg ( 4.81k ) Numarul de Transferari: 0

+Quote Post
alexu
mesaj Oct 17 2010, 04:34 PM
Trimis la #13

Lalea
*

Inregistrat pe: 17-October 10
Membrul Nr.: 23,536

Fisier Atasat  140_262_large.jpg ( 17.32k ) Numarul de Transferari: 0

mi-as umple un strat cu ardei din astia.........chiar sunt decorativi si precis sunt si sanatosi!

+Quote Post
popa roxana
mesaj Oct 23 2010, 12:11 PM
Trimis la #14

Lalea
*

Inregistrat pe: 23-October 10
Membrul Nr.: 23,560

mi-as dori din suflet acest kit

Uploaded with ImageShack.us . deja imi inchipui cate soiuri si ce frumuseti sunt acolo

+Quote Post
inayna27
mesaj Oct 27 2010, 06:45 PM
Trimis la #15

Lalea
*

Grup: Infomariaj.ro
Postari: 5
Inregistrat pe: 22-July 10
Membrul Nr.: 23,380

http://www.foarteiute.ro/product.php?id_product=154 mie mi-ar placea acest ghiveci,sa le fac vecinilor in ciuda ca am cel mai frumos ghiveci de ardei tongue.gif

+Quote Post
hibyscus
mesaj Oct 27 2010, 07:11 PM
Trimis la #16

Lalea
*

Inregistrat pe: 27-October 10
Membrul Nr.: 23,592

Fisier Atasat  HOT__ciocolata.jpg ( 8.88k ) Numarul de Transferari: 0
Fisier Atasat  HOT__ciocolata.jpg ( 8.88k ) Numarul de Transferari: 0

Foarteeeee tare ciocolata HOT, primul lucru care mi-a venit in minte...... fata iubitului meu mancand o ciocolata iuteeeeeeeeeeee.
Este inebunit dupa mancarurile picante ..........., dar si dupa ciocolata!!!!!!!!!!!!!
OFffffffffffff cum ar fi sa-i dai ciocolata asta? Surprizaaaaaaaaaaaaaaaa ar fi de proportii sa simta alt gust decat cel asteptat!!!!!!!! unsure.gif

+Quote Post
MaiaCristina
mesaj Oct 27 2010, 09:46 PM
Trimis la #17

Lalea
*

Inregistrat pe: 27-October 10
De la: bucuresti
Membrul Nr.: 23,601

Naga Mama , cred ca este un sos delicios , Sos Bhut Jolokia si ardei Naga Morich .Descrierea acestui produs pe site-ul foarteiute.ro se cam potriveste cu povestea noastra de dragoste...descrierea suna cam asa :
Sos Bhut Jolokia si ardei Naga Morich !
"Aceasta combinatie va va aduce lacrimi in ochi. La propriu !
Odata ce il pui pe limba, iutimea te loveste instant impreuna cu arome de busuioc, curcuma, cimbru, mustar, nucsoara, caise si combinatia "letala" Naga Morich/Bhut Jolokia"

Asadar reluam ... : Odata ce ne-am cunoscut ne-am combinat si parca aveam lacrimi in ochi de fericire.Odata ce ne-am sarutat ...dragostea sincera ne-a unit forever, dragoste cu arome de fericire, pasiune, sinceritate...combinatie ce a dat roade si a venit pe lume si printesa noastra Maia.O poveste de dragoste picanta si foarte dulce in acelasi timp.
Fisiere Atasate
Fisier Atasat  ardei.jpg ( 10.69k ) Numarul de Transferari: 0

+Quote Post
angygr
mesaj Oct 29 2010, 10:14 PM
Trimis la #18

Lalea
*

Inregistrat pe: 1-July 09
Membrul Nr.: 20,108

Cu aceste bomboane l-as servi pe sotul meu intr-o seara, bineinteles dupa ce m-a enervat foarte tare.
Fisiere Atasate
Fisier Atasat  247_382_large.jpg ( 8.88k ) Numarul de Transferari: 0

+Quote Post
anca simona
mesaj Oct 31 2010, 04:11 PM
Trimis la #19

Lalea
*

Inregistrat pe: 31-October 10
Membrul Nr.: 23,634

CITAT(june @ Sep 29 2010, 03:02 PM) *
Infogradina.ro si foarteiute.ro te invita la concursul: Cel mai iute ardei din Romania.

Ce trebuie sa faci?

2. Sa intri pe Foarteiute.ro si sa iti alegi un produs si sa salvezi poza produsului respectiv
3. Urca apoi poza pe forumul Infogradina si spune la ce ai folosi sau ce ai face cu respectivul produs.

Concursul "Cel mai iute ardei din Romania" se desfasoara intre 01 octombrie si 31 octombrie 2010 ora 23.59

Acordarea premiilor

Pe data de 3 noiembrie vor fi anuntati castigatorii. Cei 5 castigatori vor fi desemnati de un juriu format dintr-un membru Infogradina.ro si un membru Foarteiute.ro
Fiecare participant va primi o nota pentru comentariul sau. Primii 5 castigatori cu cea mai mare nota vor fi desemnati castigatori.
Participantii vor fi notati in functie de originalitatea, creativitatea, umorul comentariului lor.

Premii

2. Kit ardei ornamental

Iata ce trebuie sa faci:
1. Completeaza campurile obligatorii din sectiunea inregistreaza-te pe infogradina
2. Vei primi automat un mail de confirmare pe adresa de mail completata la inregistrare.

2. Apare noul post in care poti sa scrii comentariul referitor la produsul ales de tine.
5. Dupa ce fisierul s-a incarcat da click pe "Administreaza Fisierele Atasate". Acolo vei gasi poza incarcata de tine. Da click pe prima inconita cu semnul plus verde
6. In spatiul unde se completeaza postul vei observa o expresie in genul [attachment=poza_exemplu.jpg]. Felicitari poza ta s-a incarcat.
7. Daca doresti sa vezi cum arata mesajul tau da click pe Previzualizeaza mesajul iar daca esti sigur poti da direct click pe Trimite mesaj

+Quote Post
anca simona
mesaj Oct 31 2010, 04:12 PM
Trimis la #20

Lalea
*

Inregistrat pe: 31-October 10
Membrul Nr.: 23,634

CITAT(june @ Sep 29 2010, 03:02 PM) *

Ce trebuie sa faci?

Acordarea premiilor

Premii

2. Kit ardei ornamental

Iata ce trebuie sa faci:

+Quote Post

2 Pagini V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
Tags

4 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (4 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 23rd May 2012 - 01:50 AM

Informatii Plante

Florarii

Poze Flori

Discutii despre plante si gradina